Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez baj lenne? Mások is figyelnek a párjuk ízlésére?
Itt arra gondolok ,ha van egy szín, ruha ,vagy akár cipő, vagy bármi ami nagyon tetszik neki rajtatok ,akkor szívesen felveszitek ha vele vagytok?
Figyeltek arra ,hogy 'lenyűgözzétek' őt?
Édesanyámmal volt téma, mikor pl egy piros blúzt vettem fel ,mert párom kedvenc színe ,és szereti is rajtam ,hogy szerinte nem kell ennyi mindent megtenni a férfiért ,ha igaz a szeretete ,akkor ez már nem oszt vagy szoroz.
Ti hogy látjátok? Lehet ez akár egy kedvenc parfümmel is ,vagy bármivel ami kedves a másiknak
Olyasmit nem erőszakolnék magamra, amit rühellek csak azért, mert a páromnak bejön, és nem is az ő ízlése'
Csak olyan dolgokra vagyok hajlandó pénzt adni ,ami nekem is tetszik, csak lehet havonta egyszer vennem fel a piros blúzt, de ha vele este elmegyek moziba akkor is azt veszem fel,hogyha a barátnőmmel egy kék felsőt vennék például.
Köszönöm a véleményeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!