Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok van esélyem egy discoba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok van esélyem egy discoban csajt találni?

Figyelt kérdés

Rövid haj, barna szem 188 magas sportos fiú vagyok.

Van képem is így talán jobban látjátok az esélyeket.

[link]

2010. okt. 14. 18:20
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
16 éves lánynak: nekem az tetszett a legjobban a kultúrált megnyilvánulásodban, hogy "régen ahová jártam discoba" hány éves voltál 14??13??11??? hú de régen volt...:D:D nagy lehet az élettapasztalatod:D:D
2010. okt. 17. 21:13
 22/25 Fuuton ***** válasza:
Na jah.
2010. okt. 18. 17:38
 23/25 anonim ***** válasza:

14 éves voltam akkor, azóta rengeteg minden megváltozott körülöttem és bennem is. Nevess ki nyugodtan. 2 éve nem voltam sehol bulizni, befordultam önmagamba, szinte egyedül élek. Nekem jó igy. Boldog vagyok a saját kis világomban, a bábjaimmal és az elmebajommal.:)

16/L

2010. okt. 18. 18:27
 24/25 Fuuton ***** válasza:

Te valami szektában vagy? csak vicceltem :)

Miért, vagy minek hatására változtál meg, és milyen vagy most?

2010. okt. 18. 20:13
 25/25 anonim ***** válasza:

Tudom hogy régi a téma de muszáj hozzászólni, 16 lányka kiverte a biztosítékot!

Kedves bunkó 16 éves lány!

Nem azzal van a baj amiben hiszel, hanem ahogy közlöd!

Ha olyan sokat Discoztál miért mondod azt hogy nem lehet dizsibe csajozni? :D Az hogy téged nem húztak meg, és nem szedtek föl, az nem lehet hogy azért van, mert 2p után menekülnek tőled az emberek?

Kedves 16 éves csaj ezt Bipoláris zavarnak hívják, másnéven hangulat ingadozás, és akkora az arcod, és úgy oltassz másokat hogy ihaj!

Tudod én hány csajt fektettem meg Diszkóban? hahaj!

Az meg hogy ronda a srác max neked ronda, mindenkinek más a szép.

De ez a 16 évesen falusi parasztozunk... te meg a városi sznob vagy, a panelproli! Na?! ugye milyen jólesik? mellesleg a külső nem minden, lehetsz akármilyen szép, ilyen megnyilvánulással maradhatsz egyedül a saját kis világodban!!!

Utálom amikor a városiak lenézik a vidékieket! A vidéki ember is ember! Ugyanúgy érez, ugyanúgy hisz, ugyanúgy szeret!

Kedves 16 éves csajszi kicsit vedd vissza magad, és tanulj pár dolgot, mielőtt kommentelsz!

Kedves kérdező fel a fejjel, rossz helyen kerested eddig, legyen több önbizalmad, higyjél magadban, adjál magadra, és legyél közvetlen... a többi jön magától :)

2012. jún. 2. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!