Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok van esélyem egy discoban csajt találni?
Rövid haj, barna szem 188 magas sportos fiú vagyok.
Van képem is így talán jobban látjátok az esélyeket.
Most miért szóljátok le?
Attól függ mire.
Ha hosszútávra akkor felejtős. Olvass vissza az oldalon! Látni fogod, ezerszer leírták már. A discoba nem pártalálni, hanem szórakozni mennek az emberek. Illetve lehet találni valakit, de az rendszerint olyan is.
Az éjszakát gondolom nem kell részleteznem.
A bukó16éves lány vagyok: Szerintem discoban esélytelen hogy csajt szerezzen magának. Egy éjszakára meg főleg nem. Mert egy olyan helyen számít a külső. Sőt ott csak az számít. Inkább próbálkozz egy olyan lányt keresni aki tényleg szeret azért amilyen vagy, látja benned azokat értékeket amiket mi nem. Kívánom neked hogy találd meg ezt a lányt és szeresd tiszta szívből és becsüld meg, mert az igaz szerelem ritka kincs.
Nem tudom már mit írtam az előbb, nem emlékszem, de ahogy ismerem magam nagyon sértő. Ezért szeretnék elnézést kérni. Hangulat ingadozásaim vannak amint látszik.
de te bunkó 16 éves lány, figyu már, legalább 3szor tituláltad alkesznak a srácot vagy az ő 'fajtájá' abszolúte bármi alap nélkül. azért ezen elgondolkodhatnál picit. nem bántani akarlak én. azt mondod titeket is sokan lenéznek de azért neked is vannak durva előítéleteid legalábbis az első válaszból ez jött le, szóval nah.
kérdésre nemtom, egyszer voltam 21 évem alatt disznóban azis tévedés volt XD
Ezaz szegény kérdező nemtehet arról, hogy falun lakik, ha meg igen, akkor azért, mert szereti. A disco az felejtős, inkább menj fel pl. Pestre és szólíts meg egy lányt azzal, hogy eltévedtél tudna-e segíteni, ha jól meg megismered, meghívod hálaképpen pl. egy kávéra, és esetleg lehet belőle valami.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:49:
Sajnálom, de a válaszod alapján egy sekélyes ribi vagy, akit csak a külsőségek érdekelnek, annyival vagy jobba az átlagnál, hogy nem iszol, meg gondolom nem cigizel, ahogy énse. Ha még jól is nézel ki, akkorse kellesz majd senkinek hosszútávon, ez az igazság, úgyhogy először gondolkozz, utána bánts meg másokat.
De ez csak egy vélemény.
16/F
A 16 éves lánynak üzenem, hogy a ribit azt vedd semmisnek, (a későbbi válaszod olvasásánál láttam, hogy nem vagy ribi, bocsi)
De attól még először gondolkozz, utána írj, énis most elkövettem ezt a hibát, bocsáss meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!