Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Engem miért nem vállal fel?N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miért nem vállal fel?N

Figyelt kérdés

Jelenthet-e barmit is, hogy az uj baratom akivel 4 honapja vagyok egyutt nem vallal fel kozossegi mediaban? Alapvetoen nekem letelemem csak az a helyzet neki viszont igen, tobb ezer ismeros facen, insta millio post stb. Exevel vannak fent képek sot az is, hogy mikor jart vele..sot nincs kint hogy egyedulallo meg semmi, hanem az utolso az, hogy uj kapcsolata xy-al aki az exe.

Keszult mar rolunk tobb foto is, jol sikerultek mert mondtak baratai amikor lattak telefonomon a kepeket, hogy brutlisan nezek ki rajta, azutan meg a baratom is tobbszor mondta magatol, hogy mennyire buszke ram. Tarsasgba is visz, de kozossegi oldalakon semmi. Ami nem zavarna ha massal jarnek ha olyannal akinek nulla az aktivitasa. De az o esetben ez furcsa. Nem csak e miatt, de tobb dolog miatt sem tudok benne bizni.

Szerintetek, ha valaki exet felvallalta es az uj not nem annak mi lehet az oka?

2023. júl. 28. 12:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem még együtt van a "volt" nővel, esetleg szünetet tartanak.99% biztos vagyok benne, hogy ez így van.
2023. júl. 28. 12:25
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
“Vállald fel!” - Gyula, a rajztanár
2023. júl. 28. 12:25
 3/12 A kérdező kommentje:
1, nekem is az a megerzesem, hogy ex-el meg van valami koztuk. Nagyon melyen hallgat rola es voltak mar gyanus dolgai.
2023. júl. 28. 12:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem az ex, akkor szimplán csak csajozik. Eddig minden pasiról ez derült ki a környeztemben, aki nem vállalta fel fb-on a kapcsolatát.
2023. júl. 28. 12:30
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Elsőnél a pont. Nálam akkor volt így, amikor kiderült, hogy sajnos em vagyok a harmadik fél a kapcsolatban.
2023. júl. 28. 12:32
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Hülyén nézne ki ha állandoan feltenné a 2. 3. 10. 20.nőjét is.

Komolytalanul venné ki magát.

2023. júl. 28. 13:15
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

Hát igen, ha az exét kitette, téged nem, akkor az gáz. Voltam ilyen helyzetben kétszer is. Az egyik esetben egy olyan lányról posztolt folyton, még Facebookon is ő volt a borítóképe, akivel nem is járt, csak szerelmes volt belé. Aztán összejöttünk, rólam nem akart posztolni. Megkérdeztem, miért, ha egy olyan lányról, akivel együtt se volt, posztolt. Azt mondta, megváltozott. Ja, hát szakítottunk, mert ez a lány sikeresen rájött, hogy mégis vele akar lenni. A posztok újra jöttek :) A másik esetben az volt, hogy kiemelt képek között volt az exével 2 közös kép is, annyit kértem tőle, hogy legalább a kiemeltek közül szedje le, amit nem tett meg, mert jaj ő akkor kitörli a múltat. Legjobb, hogy kiderült, hogy oda a kiemeltek közé szakítás UTÁN kerültek ki :D Én kitettem vele egy közös képet, amit nem volt hajlandó megjeleníteni az idővonalán, azt mondta, nem tudja úgy beállítani (dehogynem). Kiderült, hogy még mindig keféli az exét és nem akarta, hogy megtudja, hogy én vagyok neki. Mert amúgy szerelmes is volt belé, nem csak dugta, és félt, hogy akkor nem lesz semmi, ha kiderül, hogy van új nő.

Szerintem hasonló okok lehetnek nálatok is, sajnálom.

2023. júl. 28. 13:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Offold.
2023. júl. 28. 14:25
 9/12 A kérdező kommentje:
7, koszi! Ezt megemlítem neki, hogy törölje le szepen az exevel a kepeket, ha ezt reagalja amit neked, hogy a mult az mult es nem torli akkor szakitok, azert ennyire hulyenek ne nezzen..
2023. júl. 28. 14:47
 10/12 A kérdező kommentje:
6, nem volt elvileg az exe ota uj noje aminek 3 eve. Nagyon odaig van ertem, visz mindenhova es azt mondja komolyan tervez velem. Sok helyen jartunk mar, sok program, ha tenyleg igaz amit allit akkor igenis furcsa.
2023. júl. 28. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!