Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azoknak, akiknek nem sikerül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak, akiknek nem sikerül kapcsolatot kialakítani a nőkkel, hol siklott ki az élete szerintetek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ilyen kérdést olvasni itt, de én úgy látom, hogy egyáltalán nem foglalkoznak a válaszolók különösebben magával a kérdéssel, inkább csak a kérdezőre reflektálnak, nem a kérdésre önmagára.

Most főleg azokat kérdezem, akiknek sikerült kialakítani kapcsolatot, és nem azokat, akiknek ez nem, itt most ők a fő téma, és bocs, hogy kihagynánk őket ebből, de én úgy gondolom, hogy ők - a csalódottságukból, keserűségükből kifolyólag - nem tudnak egzakt választ adni erre, hisz nem tudják ezt objektíve látni, mármint sem önmagukat, sem magát a kialakult helyzetet.

Ha megsértettem valakit, előre is bocsánat, de gyűlölködő kommentekre nem vagyok/vagyunk kíváncsiak, mert nem előremutató, csak fröcsögés.

Vagy ha tudjátok ezt enélkül megválaszolni, akkor rendben, jó, azok is válaszolhatnak, akiket érint a kérdés.

Engem konkrétan az idevezető út érdekel, mit gondoltok róla, mi a hiba, miért és hogyan jut el odáig valaki, hogy akár nőgyűlölőnek is megbélyegezzék azt, aki a sorozatos visszautasítás miatt nem tud, vagy nem mer szeretni egy nőt sem.

Mik a tapasztalataitok? Saját is lehet, de ismétlem magam, ne fröcsögés legyen.

2023. júl. 28. 01:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Nekem azóta van rendben az életem, mióta nem akarok már kapcsolatosdit játszani nőkkel, max szex 😂.
2023. júl. 28. 07:21
 12/19 anonim ***** válasza:
26%

Erre még csak most jöttél rá?

Végül is, a punci megvan, már csak lelkizni kell velük.

2023. júl. 28. 07:25
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

Gyermekkorban siklott ki. Én még nem találkoztam olyan férfival, akit a szülei gyermekkorában a számára megfelelő módon szerettek, törődtek vele ÉS ne lett volna egy normális párkapcsolata. Ilyen nincs!! Akiknek "nem megy" az ismerkedés, azok olyan kötődésbeli lelki sérüléseket szereztek már az általános iskola első napjára, amelyek végig kísérik egész életükön, ha nincsenek kikezelve jó korán. Csak legtöbbször ezek a sebek láthatatlanok és a magyar oktatási rendszerben dolgozó szakembereket nem érdeklik a visszahúzódó, csendes gyerekek (általában ez ellemző ezekre a figurákra). Sőt, a tanároknak az ilyen gyerekek gondot sem okoznak, így ők pláne nem fognak segíteni rajtuk.

Tehát lényegében ezeket az embereket nem szerették gyerekkorukban, nem tanították meg őket szeretni, nem tudnak másokhoz kapcsolódni.

2023. júl. 28. 07:45
 14/19 anonim ***** válasza:
62%

Nő vagyok. Már majdnem 21 voltam, mikor először lett kapcsolatom (első randi, első csók, első szex, minden ekkor volt). Azért, mert nem mentem bele bármilyen kapcsolatba.

Szerintem nem minden sikertelen férfi/nő veszett ügy, rengeteg oka lehet. Mindig azt mondom, hogy ne aggódjatok, elég, ha egyszer összejön, lehet hogy az a sírig tart majd.

Amennyire én látom társadalmi nyomás + önbizalomhiány + elutasítás rosszul kezelése ami ide vezet a legtöbb esetben. Illetve, hogy nincs társaságuk, pláne női társaságuk egyes férfiaknak, így fogalmuk sincs milyen egy nő valójában.

Az inceleknek, akik a magas elvárásokkal jönnek, pedig üzenem: Mindenki azt vár el, amit akar. Dönthet úgy bárki, hogy inkább egyedül van, mint egy közepes párkapcsolatban (sőt, az ellenkezője baromira nem egészséges). Továbbá nekem hatalmas elvárásaim vannak, kizárólag jól működő kapcsolatot tudok elképzelni, egy magas, okos pasival, akivel jó a szex, tudunk bármiről beszélgetni stb stb ahogy a nagykönyvben az meg van írva. A romantikus filmek illetve könyvek által leírt idealizált pasikat bőven túlszárnyaló elvárásaim vannak. És van párom, aki még az elvárásaimat is bőven túlszárnyalja. Sőt, rengeteg ilyen pasit ismerek. Ezen érdemes elgondolkodni.

2023. júl. 28. 08:46
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
"Már majdnem 21 voltam, mikor először lett kapcsolatom " - Valószínűleg a média hitette el veled, hogy ez már későnek számít, pedig nem. A kérdé témája a 30 fölöttiekről szól, amikor már az ember felnőttként, teszem azt 5-10 éves munkaviszonnyal sem tud egy randit vagy kapcsolatot összehozni. 21 évesen még semmi nincs abban, hogy nem volt pasid.
2023. júl. 28. 08:53
 16/19 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem elég egyértelmű a dolog, legalábbis számomra.

Van aki egyszerű lélek, ők általában a nagy csajozó/pasizógépek, mert nem gondolják túl, nem agyalják túl, nem problémázzák túl. Ha elutasítják, azt is letudja, mert nem gondolkodik azon, hogy "vajon mi velem a baj?" hanem "eh, majd a következő bejön". Egyszerűségénél fogva megreked 1-2 felszínes "elvárásnál", de sokszor még az sincs, elég ha épp jól érzi magát valakivel, akár házasságig is eldöcög az ilyen páros. Sokszor valóban ők lesznek a legboldogabbak, akik még 20-30 év múlva is jól megvannak a maguk kis egyszerű életével, nem vágynak nagyobbra.

Aztán vagyunk mi többiek, akik túlagyaljuk. Mindenki másként, de problémázunk, sok az elvárás is.

A férfinek legyen lakása, pénze, státusz-szimbólum kocsija, vagy épp legyen családias arc, a nő legyen házias, vagy épp karrierista, a férfi pedig legalább ennyire legyen magas, a nő csak ennyi súlyú lehet, ilyen színű legyen a haja, ne legyen kopasz, nincs meg a kémia, nem éreztem magam nőnek, túl domináns a barátnőm, bunkó a barátom anyja, alkoholista a párom apja...

És még ezer másik dolog. Nálam is ilyesmiken siklik ki, hogy maximum akkor jönnék össze bárkivel is, ha ténylegesen szerelembe esnék vele. Ez szinte lehetetlen, mert sosem érzek semmilyen "pluszt", egyetlen ismerkedés vagy kezdetleges kapcsolatom során sem. Próbáltam megjátszani régebben, katasztrofális végeredménnyel (de egy ideig sikeresen), de mivel a számomra akkor még új és izgalmas dolgokat "kipipáltam" fejben, azóta erre sem vágyom.

Szerelemre igen, de "csak úgy kapcsolatra, hogy elmondhassam, hogy van" nem. Ahogy a félelemből összejönni valakivel, mert "jajj, mi lesz 40 év múlva, amikor öreg leszek" sem az én utam (ha 65 évesen még egyedül leszek, akkor jöhet egy fejlövés, addigra már úgysem hiányoznék senkinek). A dolgokat pedig úgyis túlkombinálom, nem tudok ellene tenni.

2023. júl. 28. 09:47
 17/19 anonim ***** válasza:
#15 Nem, nem a média volt a hibás, gimis koromban igazán nem használtam ilyet, nem is volt okos telefonom. Illetve ez az én döntésem volt, tehát számomra ez maximálisan rendben volt, nem bántam meg soha, hogy korábban mindenkit elutasítottam. De igen, szerintem a 20 körüli emberek nagy része szerint ez nem korai. Nem is mondtam, hogy már gáz vagy túl késő, de mindenesetre volt pár év, amíg körülöttem mindenki kapcsolatban volt, kivéve én.
2023. júl. 28. 10:41
 18/19 A kérdező kommentje:
Érdekes dolgokat írtok, nyilván volt olyan válaszoló, akinek a válaszát elolvasva hasonló véleményen vagyok, illetve akit lepontoztak, azt nem értem, hogy miért, van igazság abban, amit írnak. Nem hülyeségek.
2023. júl. 28. 12:27
 19/19 anonim ***** válasza:

18.

A pontozást nem kell figyelembe venni, nem a hasznosságot jelzik vissza, hanem azt, hogy mennyire volt népszerű vagy épp nem. Az, hogy igaz-e vagy sem, senkit nem érdekel. "Tetszett?" - "zöldet adok rá!". "Nem tetszett?" - "lepontozom gyorsan!!!" (kicsinyes hozzáállás)

2023. júl. 28. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!