Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bikinis kép túl erős?
Beszélgetek egy férfival chaten, régebben találkoztunk, de mostanában hívott el találkozni (még nem volt meg a tali). Nyaralok éppen barátnőimmel, küldök neki nyaralásról képeket (eddig tájképet csak), strandolós bikinis kép a semmiből erős lenne? Túlzás egész alakos bikinis képet küldeni?
28/n
Ha bikinis képet küldesz, annak az az üzenete, hogy mihamarabb szexet akarsz vele. Ezek után te döntsd el, jó választás lenne-e.
Üdv, egy férfi.
#2-es vagyok
Figyelj, ha te ezt is bevállalod, akkor én nem mondhatom meg neked, hogy mit csinálj. Csak szóltam, hogy ebből akár még az is lehet, hogy visszaél vele. Szokásos közhely, de ami ugye felkerül a netre az ott is marad.
Valaki felteszi, azt utána már hiába törli, mert közben valaki más már le is töltötte, aztán utána tölti fel megint. És így tovább, és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!