Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyem fel vele a kapcsolatot? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Úgy érzem beleszerettem az exem testvérébe. Vagy lehet nem is beleszerettem igazából ezt az érzést nem tudom leírni. Sosem találkoztam vagy beszéltem vele csak képeken láttam. Tudom róla hogy ugyanazok a hobbijai, érdeklődési köre mint ami nekem is. Párszor amikor beszéltek róla közös ismerőseink egyből felfigyeltem rá. Okos, aranyos, normális stb. Nagyon szeretnék vele beszélni, ismerkedni csak az a baj amit a fentiekben leírtam. Egy nagy érzelmi kavarodás van bennem, mert ezek mellett még mindig szeretem az exem és sokszor annyira hiányzik hogy sírok is. Nem tudom mi van velem. Annyira gyerekes ez az egész.... Mind a kettőhöz vonzódom valamilyen szinten sajnos. Szerintetek mit tegyek? Nagyon rosszul érzem magam hogy fiatalkorú felnőtt nőként ilyen gyerekes dolgokon agyalok2023. júl. 26. 17:03
1/2 anonim válasza:
Neked tényleg agyadra ment az egyedüllét.
2/2 anonim válasza:
Szerintem menj, és fuss egy kört. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ismeretlenül bele lehet szeretni valakibe? Szeretnél magadnak egy pasit és beleabrandozod a vágyaid ebbe az ismeretlen fiúba. Ha ráadásul az exed tesója, akkor hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!