Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyenek a szerényebb, visszahúzódóbb lányok, akik nem nyílnak meg olyan könnyen?
Szerintem ők azok, akik miatt nem kell aggódni, h megcsalnak, kivel vannak. És legalább annyira szeret, mint én őt.
19/F
Nagypofájú, hangoskodó, ribancosan öltözködő csajok nagyobb százalékban buták, csak ők még gátlástalanok is. Mondjuk a hivalkodó lányok közül is van elég sok csúnya.
Én nem vagyok visszahúzódó, de ismerek nagyon jó alakú, szép arcú lányokat, akik szerényebbek. Egyszerűen ilyen a habitusuk, vagy olyan az érdeklődési körük, amit nem tudnak senkivel megosztani és ezért visszahúzódók lesznek. Szóval vegyesen van köztük mindenféle.
csendes vízbe alszik a béka
vadállatok saját tapasztalataim szerint
kis nyugisak szemcsi könyv a kézbe harapófogó kell a megszólaltatásukhoz de ha már vizszintbe vagytok na akkor jön a világvége hátamon 2 centi mély barázda a pö..öm 3 napig pisilésre is alig tudom használni stb
de az is lehet hogy csak mázlim volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!