Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyenek a szerény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyenek a szerényebb, visszahúzódóbb lányok, akik nem nyílnak meg olyan könnyen?

Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A felszín alatt szexre éhes dominacicák.
2010. okt. 14. 14:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ők azok, akik miatt nem kell aggódni, h megcsalnak, kivel vannak. És legalább annyira szeret, mint én őt.

19/F

2010. okt. 14. 14:59
 3/9 anonim ***** válasza:
buták
2010. okt. 14. 15:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Olvastam itt több olyan válaszoló hozzászólásait, miszerint az ilyen lányok eléggé unalmasak. Én is egy ilyen visszahúzódóbb lány vagyok, de csak azért, mert egyszerűen én ilyen vagyok, nehéz megnyílnom idegenek előtt, viszont talán értelmesebbnek is tartom magam néhány olyan embernél, akinek be nem áll a szája.
2010. okt. 14. 15:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyetétek a 14:59es válaszolóval. Elég szerény vagyok, nem szeretek a középpontban lenni, de azért barátokkal el szoktam járni bulizni, szóval nem vagyok az az se barátai, se élete típus, de sosem csalnám meg ha lenne barátom. 18/L
2010. okt. 14. 15:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagy százalékban csúnyák.
2010. okt. 14. 15:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy ilyen barátnőm de ő 6 hónap járás után is azt mondta, hogy nem akar lefeküdni velem pedig már 18 éves volt. Nekem meg 20 évesen voltak igényeim, ezért inkább szakítottam. Minek kínozzam magam egy olyan csaj miatt aki 6 hónap után nem tudja eldönteni, hogy szeret vagy nem.
2010. okt. 16. 08:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagypofájú, hangoskodó, ribancosan öltözködő csajok nagyobb százalékban buták, csak ők még gátlástalanok is. Mondjuk a hivalkodó lányok közül is van elég sok csúnya.

Én nem vagyok visszahúzódó, de ismerek nagyon jó alakú, szép arcú lányokat, akik szerényebbek. Egyszerűen ilyen a habitusuk, vagy olyan az érdeklődési körük, amit nem tudnak senkivel megosztani és ezért visszahúzódók lesznek. Szóval vegyesen van köztük mindenféle.

2010. okt. 16. 09:07
 9/9 anonim ***** válasza:

csendes vízbe alszik a béka

vadállatok saját tapasztalataim szerint

kis nyugisak szemcsi könyv a kézbe harapófogó kell a megszólaltatásukhoz de ha már vizszintbe vagytok na akkor jön a világvége hátamon 2 centi mély barázda a pö..öm 3 napig pisilésre is alig tudom használni stb

de az is lehet hogy csak mázlim volt

2010. okt. 16. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!