Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból idegesító ha egy férfinek nincsenek "átlagos férfi szokásai"?
Figyelt kérdés
pl. hoznál neki sört, erre kiderül egyáltalán nem iszik alkoholt, téged nőként érdekelne a VB, ő meg visszakérdez hogy mi az a VB? Te megnézel egy szép autót, gondokodsz rajta hogy vennél olyat, érdekelnek autók legalább ilyen szinten, őneki kb. annyi az igénye hogy legyen négy kereke és menjen.2023. júl. 23. 22:22
11/17 anonim válasza:
Alkoholt egyáltalán nem iszok. VB-t sem nézek, de az izmos sprtolónők bejönnek!! :)
12/17 anonim válasza:
A felsorolt páldák a páromra is igazak, a sört kivéve, mert azt szereti. Én nézek focit, a kocsik engem is kevésbé érdekelnek. Nem zavar egyáltalán, hogy párom ilyen. Csomó közös témánk, programunk van így is.
13/17 anonim válasza:
Én minden nőnek ilyen férfit kívánok.
14/17 anonim válasza:
Szóval nem érdekli a VB, nem sörözik, nem böfög nagyokat, nem bámul meg idegen nőket kigúvvadt szemmel, lehajtja a wc ülőkét maga után, stb. Ezek nem olyan rossz dolgok ám.
15/17 anonim válasza:
Hát nálunk a családban átlagosan a nők nézik a focit, szóval nálam nem oszt, nem szoroz. Sorozatból sem ugyanazokat nézzük mindig.
16/17 Sunshinedoll válasza:
Szerintem nem attól férfi valaki, hogy minden este tesped a focimeccs előtt és sört vedel miközben nagyokat fingik.
17/17 anonim válasza:
Az fura lenne vagy zavarna, hogy azt sem tudja, mire utal vki, ha azt mondja, vb... az nem átlagos szokások nem egyenlők a tájékozatlansággal meg a kommersz elől való totális elzárkózással. Azt magasról letojom, hogy a "tömeg"hobbik érdeklik-e, viszont. Nekem is volt olyan párom, akit nem érdekelt a foci és én többet néztem nőként, nem volt vele gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!