Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen nem volt komoly kapcsolatom sosem, illetve csak 12 nővel tudtam lefeküdni életem során. Ha komoly kapcsolatot szeretnék milyen korosztályban keressek, illetve hol ismerkedjek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 15:06
31/41 Mathus válasza:
#30: nem, te vmi öreg meleg lehetsz, aki nem bírja a heterókat.
32/41 anonim válasza:
31, én sem hiszem, hogy 12 nőnek volt undora ehhez a rongyhoz, mégis nő vagyok :D
33/41 anonim válasza:
"Közeleg a 30, jön a pánik, most persze játszod a jófiút. Senkinek nem kell a low value csoffadt farkad."
Ja a 30 már nyugíjas , ok. Xd
34/41 anonim válasza:
Csak 12 nővel. A kis kurvának ez sem elég. "Csak" 12.
35/41 A kérdező kommentje:
Sokak szerint jóképű vagyok, csak sajnos elég félénk srác voltam, tehát lehetett volna több is...
2023. júl. 22. 21:08
36/41 Ghgj válasza:
De értitek, az itt ribiző nőknek az a baja, hogy a férfiak gyakran ítélkeznek a sok szexuális partnert felvonultató nők feje felett, erre az az első reakciójuk egy magas számot mondó pasira, hogy ribi. :D Így kell kiölni a felesleges ítélkezést a társadalomból, grat. :D
37/41 anonim válasza:
"De értitek, az itt ribiző nőknek az a baja, hogy a férfiak gyakran ítélkeznek a sok szexuális partnert felvonultató nők feje felett"
Pontosan, a NŐK feje felett.
A kettős mérce zavarja őket.
38/41 Ghgj válasza:
Jogos, akkor a megoldás az, hogy ne megszüntessük, hanem a társadalom egészére terjesszük ki az ítélkezést.
39/41 anonim válasza:
38, Egyedül a nők ezen nem tudnak változtatni, kellenek hozzá a férfiak is, akik nyilván erre nem nyitottak.
Tehát ilyen esetben mindenki vissza támadna.
40/41 anonim válasza:
Találd ki, hogy miért nem amradnak meg melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!