Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen nem volt komoly kapcsolatom sosem, illetve csak 12 nővel tudtam lefeküdni életem során. Ha komoly kapcsolatot szeretnék milyen korosztályban keressek, illetve hol ismerkedjek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 15:06
11/41 anonim válasza:
"Hapsi vagyok. Hogy lennék ribi?"
12 nővel lefeküdtél, úgy. Odadobtad magad, mint egy rongy.
Közeleg a 30, jön a pánik, most persze játszod a jófiút. Senkinek nem kell a low value csoffadt farkad.
12/41 anonim válasza:
Attól mert péniszed van úgyanúgy tudsz lenni ribiii meg ringyóóó meg akármi ami a nőkre is jelemző ilyen esetekben
13/41 anonim válasza:
#11 mi az, hogy odadobta magát? xd A szex kölcsönös örömszerzés, mit kell ezen túlidealizálni? Még mindig jobb odadobni magam minden hónapban másnak, mint évekig szexmentesen élni egy lapos házasságban.
14/41 anonim válasza:
A ribik biztos ezzel nyugtatják magukat. Csak közben a péniszével ez lett.
(Csak kolbász kép, mint hasonlat.)
15/41 Mathus válasza:
#13: a banyákoknak savanyú a szőlő, sok itt a magányos boomer.
16/41 anonim válasza:
"12 nővel tudtam lefeküdni életem során."
"De 25 éves koromig szűz voltam"
Te komolyan 3 év alatt b.szattad meg magad 12 nővel?:DD
A gyomrom felfordul tőled, ribizli.
17/41 A kérdező kommentje:
Úristen... Ha meg szűz lennék, akkor meg gáz lennék, nem normális. A többi nő meg honnan tudná meg, hogy hány nővel voltam?
2023. júl. 22. 15:56
18/41 anonim válasza:
Élvezgette a pinakörhintát, most bezzeg lenyugodna meg komolykodna.
19/41 anonim válasza:
És még hazudna is. Egy hazug kuurva. Minden nő erről álmodik.
20/41 anonim válasza:
19, pontosabban nem is fogalmazhattál volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!