Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves férfiak, ezt miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak, ezt miért csináljátok?

Figyelt kérdés

Pasi fel akar szedni egy nőt: jaj de szép vagy, tetszel, sexy vagy stb.

*nő elutasítja*

Pasi: tudod kinek kellesz te k...va, csúnyaság, dagadt stb.

Példa: [link]

Miért nem lehet csak egyszerűen elfogadni, hogy elutasított? Ezzel nem téged degradál le, egyszerűen csak nem vagy az esete, vagy nem is akar ismerkedni, foglalt, házas stb. Miért nem lehet normálisan viselkedni?

2023. júl. 21. 21:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mert az ideggyengeségében nem tud mást tenni.
2023. júl. 21. 22:38
 12/15 anonim ***** válasza:
A különbség annyi, hogy ha a férfi ego sérül, akkor gyorsan ellentámadásba lendül. A nőnél meg szépen visszavonul emésztődni.
2023. júl. 21. 23:26
 13/15 A kérdező kommentje:
De nekem pl. többször is volt olyan, hogy Facebookon azért utasítottam el valakit, mert férjnél vagyok. Erre mi a reakció: "kinek kellesz, te k*rva." WTF???
2023. júl. 22. 01:28
 14/15 anonim ***** válasza:

A második verzió az igaz rád. :D

Az első csak a salátapuncidhoz való hozzáférés elég bárgyú megközelítése.

Luk-luk.

Vannak, akiknek a csámpásrozik is megérnek 1 patront.

2023. júl. 22. 04:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Aszonnyák: férfiego

Másról se szól ez a nyomoronc oldal, mint a béna nők hüppögéséről, hogy így meg úgy lett: kidobva, megcsalva, hogy álljanak bosszút, stb.

2023. júl. 22. 04:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!