Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki leírná,mi egy párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki leírná,mi egy párkapcsolat lényege? Milyen a tökéletes kapcsolat?

Figyelt kérdés
Nem volt még normális kapcsolatom, de 3 hónapja összejöttem egy rendezett életű férfivel. Mindent felesben fizetünk. Holnap elköltözöm tőle mert túl korán költözünk össze és újra kezdjük a kapcsolatot. Én rontottam el sajnos.
2023. júl. 20. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem a parkapcsolat egy olyan dolog ami nem tud tul sok lenni. Ha megis akkor az nem az, az max baratsag.

Jol meggondoltad azt hogy ezt erdemes folytatni?

2023. júl. 20. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lelki és testi harmónia a lényeg szerintem.
2023. júl. 20. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az alapja az az érzés, hogy ez mindkettőtöknek fontos, hogy ketten vagytok "a világ ellen", azaz társak vagytok és alapértelmezett az, hogy együtt tervezitek a hátralevő élelteteket. Azaz megbeszélitek a fontos dolgokat, beleszövitek egymást a terveitekbe, kompromisszumokat köttök. Tudod hogy a másiknak pl fontos az egyetem, akkor úgy számolsz, hogy még x évig ő egyetemre jár, ehhez alkalmazkodsz. Vagy tudod, hogy a másiknak itt nem lesz munkája költözni kell, akkor leültök kitalálni hova szeretnétek. És ez minden téren. Pl eszedbe se jut, hogy megcsalna, mindketten eljárhattok külön bukizni, fesztiválozni stb. Ott az érzés, hogyha van is egy probléma, ketten együtt megoldjátok, és ez a biztonság meg végtelen nyugalomérzés áraszt el.

Kapcsolatban fontos: kommunikáció, bizalom, törődés, figyelmesség, őszinteség, érzések kimutatása, szórakozás, türelem stb.

Persze hogy párkapcsolat legyen, kell a szerelem is (nekem legalábbis). Vagy ha az elején vagytok a tudat, hogy belátható időn belül elérsz a szerelemig.

Végtelenségig lehetne írni.

2023. júl. 21. 08:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Nincs tökéletes kapcsolat.

Négy kapcsolat után mondom ezt, és nemcsak a magam példájából kiindulva.

2023. júl. 21. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!