Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt, hogy egy plátói szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy egy plátói szerelemből egyszercsak hirtelen kiábrándultál?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi történt? Mi hozta el azt a ráeszmélést, hogy az illető egyáltalán nem olyan, amilyennek gondolod?
2023. júl. 19. 22:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
7# és nem megoldható az ismerkedés?
2023. júl. 20. 00:53
 12/16 anonim ***** válasza:

Jó esetben megtörténik, igen. Azért az durva lenne, ha halálodig a 16 éves kori plátói szerelmedbe lennél szerelmes.(Feltételezzük, hogy élsz mondjuk 80évig.)

Velem sajnos, mondjuk még nem történt meg ez a kiábrándulás, már több, mint 10 éve. Már nem is fog, mert nem találkozunk már, előtte meg nem tett semmi kiábrándítót. Inkább csak beletörődtem, hogy sose leszünk együtt, de az érzés nem múlt el.

Viszont volt egy olyan, akinél találkozás híján idővel elmúlt. Sok év távlatából nagyon pontosan látom, hogy mi nem lettünk volna jó páros. Nagyon tudok vele azonosulni, de csak távolról. Szóval nem az történt, hogy rádöbbentem, nem olyan, amilyennek gondolom, de, pont olyan. Nagyon tetszik az életfelfogása, nagyon értékes embernek tartom és sok közös van bennünk. DE! Ahogy ő él, én úgy nem tudnék. Nekem unalmas lenne. Van egy oldalam, ami pont olyan, de van más oldalam is, amit viszont mellette nem tudnék kiélni. (Nem szexuális jellegű.)

2023. júl. 20. 01:12
 13/16 anonim ***** válasza:
72%
Én igen. Kiderült, hogy kb. leskelődik, nyomozgat utánam. Közben meg folyamatosan kritizál, minősíthetetlen stílusban, amit nem tudok hová tenni, mivel állítólag kedvel. Ha kedvelek valakit, akkor nem kritizálom. Kizárt, hogy ebben az életben ezzel az emberrel legyen köztünk valami, még ismerősnek sem kell, nemhogy másnak.
2023. júl. 20. 14:50
 14/16 anonim ***** válasza:
13# ez durva, jobb is hogy kiderült.
2023. júl. 20. 17:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Rájöttem, hogy a k*rvàkat szereti, mint a haverjai.

Ennyi elég is volt. Bár igazából a baràtai zavartak a legjobban engem... Nem illünk össze, sehogy sem.

2023. júl. 20. 21:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Rajottem hogy krva es narkos.
2023. júl. 20. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!