Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy teljesen kiábrándultál abból, akit nagyon szerettél és mindent megtettél volna érte?

Figyelt kérdés
Konkrétan hányingerem van attól, ha rá gondolok és kiráz tőle a hideg. Hiába 10/10-es külsőre a lelke olyan hideg, mint egy mélyhűtő.
2021. márc. 22. 13:36
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Mi volt az oka, hogy kiábrándultál?
2021. márc. 22. 13:37
 2/11 anonim ***** válasza:
57%

Te magaddal beszélgetsz?

Volt, persze.

2021. márc. 22. 13:41
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
🤣🤣🤣
2021. márc. 22. 13:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Jóképű, szende, kedves, aranyos aki állítása szerint komoly kapcsolatot szeretne, és lassan családot alapítana, aztán kiderült, hogy megdug mindent ami mozog :)
2021. márc. 22. 13:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert jó emberismerő vagyok, hamar kiszűröm az angyalarcú szociopatákat,akik manipulálni próbálnak, így nem jutok el velük odáig, hogy nagyon megszeressem őket.
2021. márc. 22. 13:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az első barátom egy aranyos, kedves, visszahúzódó fiú volt az elején, a végén meg egy bunkó paraszt lett belőle, aki folyton sz*rt rám, és úgy viselkedett, mintha ő tenne nekem szívességet, hogy velem jár. Tudom, hogy ez nem olyan drasztikus változás, mintha nárcisztikus lenne, de hagyott bennem nyomokat
2021. márc. 22. 14:04
 7/11 anonim ***** válasza:

A nem viszonzás általában egy ido mulva sajnos kiábrándit. Ha nem vagyok táplálva, elfogy az erőm sajnos ugy, hogy amugy lenne esély a dolgokra csak komolyan fáraszt a mssikbol az érzelmeket kicsiholni. De el tudom érni a céljaim. Ha akarom. Csak útkozben elmegy mindig a kedvem a "harcban".

Ez a -kapcsolatert tenni kell és nem a sültgalambot várni- elv, es nem vàrni csupán, hogy majd veletlen neki áll a másik és átcsap hősszerelmesbe, ez ugy lefáraszt.

Igy jelenleg lazán élek inkább, laza kapcsolatokban, mert nincs erőm kedvem ezekhez már.

2021. márc. 22. 14:12
 8/11 anonim ***** válasza:
29%
Mielőtt válaszolsz a saját kérdésedre előtte jelentkezz át a másik fiókodba.
2021. márc. 22. 14:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azt tőlünk kerdezte :D

Ha kiabrandultál vkiből, akkor ird le miert. Szerintem igy ertette a kerdező

2021. márc. 22. 14:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Évekig volt életem szerelme. Nem, hogy mi, de még a körülöttünk lévők se hitték el, hogy mi valaha szét mennénk. Aztán kifordult magából elkezdett bántani. A mai napig hányingerrel gondolok rá.

Aztán a többi olyan volt, mint amit már előttem is írtak. Ha valamiért úgy érzem nem kapok annyi figyelmet a másiktól, mint várnám akkor elmegy a kedvem attól az embertől.

2021. márc. 22. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!