Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy teljesen kiábrándultál abból, akit nagyon szerettél és mindent megtettél volna érte?
Te magaddal beszélgetsz?
Volt, persze.
A nem viszonzás általában egy ido mulva sajnos kiábrándit. Ha nem vagyok táplálva, elfogy az erőm sajnos ugy, hogy amugy lenne esély a dolgokra csak komolyan fáraszt a mssikbol az érzelmeket kicsiholni. De el tudom érni a céljaim. Ha akarom. Csak útkozben elmegy mindig a kedvem a "harcban".
Ez a -kapcsolatert tenni kell és nem a sültgalambot várni- elv, es nem vàrni csupán, hogy majd veletlen neki áll a másik és átcsap hősszerelmesbe, ez ugy lefáraszt.
Igy jelenleg lazán élek inkább, laza kapcsolatokban, mert nincs erőm kedvem ezekhez már.
Szerintem azt tőlünk kerdezte :D
Ha kiabrandultál vkiből, akkor ird le miert. Szerintem igy ertette a kerdező
Évekig volt életem szerelme. Nem, hogy mi, de még a körülöttünk lévők se hitték el, hogy mi valaha szét mennénk. Aztán kifordult magából elkezdett bántani. A mai napig hányingerrel gondolok rá.
Aztán a többi olyan volt, mint amit már előttem is írtak. Ha valamiért úgy érzem nem kapok annyi figyelmet a másiktól, mint várnám akkor elmegy a kedvem attól az embertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!