Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen párok boldogabbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen párok boldogabbak lennének?

Figyelt kérdés
A barátommal mi sose becézgetjük egymás Facebookon, sose írjuk ott egymásnak, hogy szeretlek, és sosem ott köszöntjük ott egymást szülinapokkor, vagy más alkalmakkor is mi személyesen szoktuk. De más ismerőseimnél azt látom, hogy ilyeneket írnak egymás képeihez, mint pl. te vagy a mindenem, szeretlek szívem stb. Sőt még azt is látom hogy még ilyen romantikus verseket, idézeteket is írnak a közös képükhöz.
2023. júl. 18. 22:36
 1/10 anonim ***** válasza:
58%

Nem feltétlenül, lehet egy ideig úgy érzik, de aztán csak reflexből jön és főleg másoknak mutatják, hogy van mire "irigykedni" miközben a négy fal között meg nyírják egymást.

Viszont ha a te párod a mindennapokban nincs rád tekintettel, az igényeidre, a vágyaidra, álmaidra bármiről is legyen szó, boldogtalannak, magányosnak érzed magad, olyan mintha csak te tekernél ő neki minden mindegy, akkor jobb szakítani.

2023. júl. 18. 22:39
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Énis úgy vagyok mint te. Nem boldogabbak ezek a párok semmivel, csak időt szánnak a látszat fenntartására, avagy a saját érzelmeik bizonygatására a közösségi felületeken, amikre egyébként az emberek nagyja szerintem nemis kíváncsi. 25n
2023. júl. 18. 22:40
 3/10 A kérdező kommentje:
A barátom kedveskedik nekem, de ő személyesen mutatja ki, nem Facebookon.
2023. júl. 18. 22:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy mi is szoktunk a barátommal egymás képét lájkolni (beszívezni), közös képet kitenni, de ennyi.
2023. júl. 18. 22:45
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
Kedveskedik, de hogyan? Elkészíti a kávét reggel, ha fáj a hátad megmasszírozz, felhív munkából, hogy hiányzol, megjegyzi az évfordulót, vagy becézget, esetleg ellep ajándékokkal, de ennyi? Ha beteg vagy melletted van, segít bármiben, végighallgat, meghallgat ha rossz a közérzeted, támaszt nyújt?
2023. júl. 18. 22:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Ezekre a kérdésekre a válasz igen. Kávét még nem csinált, de a többit igen. :D
2023. júl. 18. 22:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne törődj másokkal, csak vele és ő veled, minden pár más, mindegyik kapcsolatnak más a folyamata, dinamikája, nem lehet összehasonlítani, de az biztos, hogy nem más felé, a külvilág felé kell mutatni, hogy de boldogak vagytok, hanem együtt dolgozni azon, hogy boldogak is maradjatok!
2023. júl. 18. 22:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta együtt vagyok a párommal, de semmi közösen nem rakunk ki. Igazából amúgy sem posztolunk semmit, pl az ő profilképe 2017-es. Nem függ össze a posztok száma és a kapcsolat minősége. Van, aki többet oszt meg, van, aki kevesebbet, személyiség függő.
2023. júl. 18. 23:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak kirakat emberek... nem kell velük foglalkozni. Szerintem ők kéztetést éreznek arra hogy mutassák a világnak.. ti nem vagytok olyan személyek és szerintem ez a helyes.
2023. júl. 19. 07:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Én 7 éve vagyok együtt a párommal, soha semmit nem raktunk ki a közösségi oldalra és nem is hiányzik. Én úgy vélem az együtt töltött idő az ami fontos ami boldoggá tesz.

Nem feltétlenül boldog kapcsolat ahol minden ki van rakva vagy ott köszönti fel a másikat. Szerintem a túlzottan a látszatra adó emberek az ellenkező hatást érik el. Nekem erre egy családi példám van. Ismerek egy családot akik állandóan minden nyaralást meg minden kis kirándulást alkalmat kiraknak, miközben hallom őket hogy egymást ki nem állhatják. Ezért nem hiszek az ilyen látszatokban. Mert egyben önigazolást is szeretnének az ilyen emberek, hogy ki milyen jó szülő, testvér, barát, rokon stb miközben a valóság az teljesen más.

2023. júl. 20. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!