Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom a főnökömhöz, elmondjam neki?
Engem kedvel a legjobban a csoportból, de mivel a főnököm így mind a kettőnknek néha kellemetlen ha úgy beszélünk mint a barátok. Neha mintha kicsit flortolos lenne ..Mindkettem házasok vagyunk neki 2 gyereke van 10 éve házas kb.
Mostanában azon kapom magam hogy elmondanam neki akkor is ha kirugna. Félek egyáltalán megtegyem e ?

Nem kell mondani semmit.
Felesleges felrúgni egy normàlis munkakapcsolatot.Ha rosszul sül el a dolog az meg csak tovàbbi kellemetlenséghez vezethet.

Az enyém sem rossz pasi,de több dolgot is mérlegelek és baromira visszafogom magam, több tényező miatt is :
1.Alá-fölé rendeltségi viszony, hierarchia. Eddig minden olyan szépen megy,teszem a dolgom,megkönnyítem a dolgát,ő bírja,hogy ez a csinos csaj csomó terhet levesz a válláról. Ám itt megáll a sztori. Miért is akarnék gyerekes módon mindent elrontani?!
2. Családos ember gyerekekkel. Én imádom a gyerekeket.Soha nem akarnék nekik rosszat,idegen embereknek pláne.A feleségére ugyanez vonatkozik.Tiszteletben tartom mindezt.Akkor is,ha nekem kevesebb a vesztenivalóm,hiszen jelenleg szingli vagyok.
3. Nyilván egy magas beosztású vezető személy nem feleségnek szeretne egy egyszerű nőt,aki minden értelemben alatta helykedik el pozocionálisan.Ha facér lenne,talán elgondolkodna,viszont ilyen helyzetben a szexkapcsolat a legsanszosabb,ami kialakulhatna ebből.Amiben egyikünk tuti sérülne érzelmileg,benne van a pakliban,hogy mindketten.Ez senkinek sem jó,kinek kell bonyodalom öreg fejjel???Nekem biztosan nem...Meg persze neki sem.Amúgy is van ráadásul korkülönbség,szerintem egy tízes minimum,ez megint csavar egyet a sztorin.Ha én valamikor gyerekre vágynék,ez az ötlet eleve elkaszálva.Már ha ebből bármi komoly kialakulhatna,amire volt ugyan precedens a világtörténelemben,ám baromi ritka...
4. Ki akar a háta mögött a főnök babája lenni a földszintről,akire kígyót-békát kiabálnak?Szerintem senki...
Dióhéjban összefoglaltam neked az észérveket.Csak hogy ne hidd azt az aranyat annyira fényesnek!...

Utolsónak igaza van!
Mellékesen megjegyzem, engem sem nézett semmibe, ki is jelentette, hogy kapcsolatra nem lennék elég jó neki.
Hiába nézek ki jól, sz.rt se számít...ha a másik nem érez elég méltónak magához 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!