Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vonzódom a főnökömhöz, elmondj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódom a főnökömhöz, elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Engem kedvel a legjobban a csoportból, de mivel a főnököm így mind a kettőnknek néha kellemetlen ha úgy beszélünk mint a barátok. Neha mintha kicsit flortolos lenne ..Mindkettem házasok vagyunk neki 2 gyereke van 10 éve házas kb.

Mostanában azon kapom magam hogy elmondanam neki akkor is ha kirugna. Félek egyáltalán megtegyem e ?

2023. júl. 18. 18:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
Ha ennyire nem birsz magaddal, akkor dugjatok, majd megnyugszol. Hihetetlen vagy, hogy ennyire nem birod turtoztetni magad. Valjatok el mindketten. Vagy a fonok lehet, hogy egy beosztottja miatt nem fog? :)
2023. júl. 18. 20:18
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
jézusom, ha ennyire vágy, masztizz és gondolj erre a pasira és kész.-
2023. júl. 18. 20:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mondani semmit.

Felesleges felrúgni egy normàlis munkakapcsolatot.Ha rosszul sül el a dolog az meg csak tovàbbi kellemetlenséghez vezethet.

2023. júl. 18. 22:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém sem rossz pasi,de több dolgot is mérlegelek és baromira visszafogom magam, több tényező miatt is :

1.Alá-fölé rendeltségi viszony, hierarchia. Eddig minden olyan szépen megy,teszem a dolgom,megkönnyítem a dolgát,ő bírja,hogy ez a csinos csaj csomó terhet levesz a válláról. Ám itt megáll a sztori. Miért is akarnék gyerekes módon mindent elrontani?!

2. Családos ember gyerekekkel. Én imádom a gyerekeket.Soha nem akarnék nekik rosszat,idegen embereknek pláne.A feleségére ugyanez vonatkozik.Tiszteletben tartom mindezt.Akkor is,ha nekem kevesebb a vesztenivalóm,hiszen jelenleg szingli vagyok.

3. Nyilván egy magas beosztású vezető személy nem feleségnek szeretne egy egyszerű nőt,aki minden értelemben alatta helykedik el pozocionálisan.Ha facér lenne,talán elgondolkodna,viszont ilyen helyzetben a szexkapcsolat a legsanszosabb,ami kialakulhatna ebből.Amiben egyikünk tuti sérülne érzelmileg,benne van a pakliban,hogy mindketten.Ez senkinek sem jó,kinek kell bonyodalom öreg fejjel???Nekem biztosan nem...Meg persze neki sem.Amúgy is van ráadásul korkülönbség,szerintem egy tízes minimum,ez megint csavar egyet a sztorin.Ha én valamikor gyerekre vágynék,ez az ötlet eleve elkaszálva.Már ha ebből bármi komoly kialakulhatna,amire volt ugyan precedens a világtörténelemben,ám baromi ritka...

4. Ki akar a háta mögött a főnök babája lenni a földszintről,akire kígyót-békát kiabálnak?Szerintem senki...

Dióhéjban összefoglaltam neked az észérveket.Csak hogy ne hidd azt az aranyat annyira fényesnek!...

2023. júl. 18. 22:11
 15/15 anonim ***** válasza:
79%

Utolsónak igaza van!

Mellékesen megjegyzem, engem sem nézett semmibe, ki is jelentette, hogy kapcsolatra nem lennék elég jó neki.

Hiába nézek ki jól, sz.rt se számít...ha a másik nem érez elég méltónak magához 🤣

2023. júl. 19. 05:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!