Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Iszonyatosan nagy kémia, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyatosan nagy kémia, de nem tudtok beszélgetni?

Figyelt kérdés
Volt már ilyenben részetek, hogy kölcsönösen nagyon vonzódtatok egymáshoz, izzott a levegő köztetek, de nem tudtatok nagyon beszélgetni? Ilyenkor el kell engedni a másikat? Erre mondják, hogy nem vagytok egy hullámhosszon?
2023. júl. 18. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
ha egyikőtöknek sincs túl sok beszélgetésre igénye, akkor nem feltétlen gond (de valószínűleg ez nem áll fenn)
2023. júl. 18. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
A beszéd inkább kinyírja a kapcsolatokat.
2023. júl. 18. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mit akarsz. Ha beéred szexkapcsolattal, ahhoz nem sokat kell beszélni. Ha normális párkapcsolatra vágysz, akkor a kémia kevés lesz.
2023. júl. 18. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen volt .Bulikban,kocsmakban lattam,tancoltunk egymassal meg egy egy kis beszelgetes mondjuk a pultnal,aztan bejelolt facebookon.

Egy ido utan unalmas lett ,hogy semmi temat nem hozott fel,nettes beszelgetesek kimerultek abban,hogy "az jo","milyen volt a napod"+ meg valami pervi szoveg,ha esetleg tusolas vagy valami ilyen benasag volt a tema.

Gondoltam eloben jobb lesz,ha rendesen kezdunk talalkozni, dehamar kifuladt a dolog.Egyszer lefekudtunk egymassal ,de en nem akartam semmilyen szempontbol folytatast,mig o kapcsolatot akart,amit nem is ertettem miert,ha nincs meg az osszhang.

2023. júl. 18. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Nekem most ilyenben van reszem, es erosen gondolkozom a szakitason. A kemia nem eleg...
2023. júl. 18. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Par randi belefer, de ha utana sem megy, akkor kar eroltetni
2023. júl. 18. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az miből érződik, hogy kölcsönös a vonzalom?

Egyáltalán nem szóltok egymáshoz? Vagy csak minimálisan?

Gondolom akkor egyikőtök sem szószátyár. Ez baj? Nem kell mindenáron sokat dumálni, ha ti nem olyanok vagytok.

Ez akkor pont hogy egy hullámhossz, nem?

2023. júl. 18. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!