Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Női ejakuláció? O. O A csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női ejakuláció? O. O A csajok is tudnak ilyet?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésnél olvastam h van ilyen de most ez komoly vagy vicc? És ez mi ez ugyanolyan mint a fiúknál vagy mikor van mi ez? XD

17/F

2010. okt. 13. 23:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj már le, kérdező. :)

Mondom, ez nem kötelező.

Mi több, nekünk, férfiaknak könnyű dolgunk van, ami az orgazmust illeti, néha túlságosan is könnyű, és épp ez a baj. :) Ezzel szemben viszont a nőknél nem mindig automatikus a szimpla, spricc nélküli orgazmus sem, sokszor még azt is tanulniuk kell, mivel náluk nagyon komoly lelki tényezők is bejátszanak az orgazmuskészségbe, míg nálunk leginkább csak fiziológiai alapú az egész.

Éppen ezért, ahogy az előttem szóló is mondta, tapasztalatlanabb/éretlenebb/stb. lányoknál simán előfordulhat, hogy pl. nem tudják elengedni magukat/gátlásosak/egyéb bajuk van, és akkor még maga Casanova se tudna mit kezdeni velük, mert egyszerűen leblokkolnak bennük azok a bizonyos kapcsolók.

Attól tehát simán lehetsz jó az ágyban, hogy ilyet még nem idéztél elő egy lánynál se. Semmiképp se bátortalanodj el, mert akkor viszont beleesel a lefelé kanyargó spirálba, és még rosszabb lesz. Bízz magadban, de legyél nyitott az újra, érdeklődj, próbálkozz, tanulj, fejlődj, de mindeközben BÍZZ MAGADBAN. :)

2010. okt. 14. 01:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Biztos forrásból tudom hogy ez IGAZ :D az én barátnőm is képes erre :D volt már olyan hogy egy törölközőt teljesen eláztatott.
2010. okt. 14. 18:07
 13/15 anonim ***** válasza:
uh.
2010. okt. 15. 13:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Koszi a valaszod es a linked nagyon hasznos volt :)

Nekem is kelett sok ido mig igy elelveztem hogy spiccelt sot volt olyan partnerem akinel nem is mukodott.

De tenyleg az egekbe vagy akkor: nekem pl remeg az egesz testem bele es olyan gyonyor hogy mintha nem is itt lennek hanem vaalhol mashol.

Nagyon jo!!

2010. okt. 16. 05:20
 15/15 anonim válasza:

Nekem is megy, és tényleg olyan érzés, mint ha be akarnál pisilni. :D Mondjuk inkább csak kifolyik.. De az egyik barátom szerint 20-30 centire elmegy :D:D

Amúgy hüvelyi orgazmusom nagyon ritkán van, úgy valahogy nem tudok elélvezni, csak akkor, ha a csiklómat is ingerlik, akkor meg lehet, hogy "spriccelés" lesz a vége. De nekem is csak akkor, ha teljesen el tudok lazulni. Mi lányok tényleg ilyenek vagyunk.. a lelkivilágunk sokkal jobban közrejátszik az egészben. :S

2013. szept. 27. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!