Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női ejakuláció? O. O A csajok is tudnak ilyet?
Egy másik kérdésnél olvastam h van ilyen de most ez komoly vagy vicc? És ez mi ez ugyanolyan mint a fiúknál vagy mikor van mi ez? XD
17/F
Nyugi, attól még simán élvezhették. :) Mondom, sokaknál nagyon nehéz, vagy talán lehetetlen is előidézni, másoknál meg lehetne ugyan, de ők szegények maguk sem tudják, mi az, és azt hiszik, hogy be fognak pisilni, ezért direkte visszatartják. Pedig élvezés közben anatómiailag lehetetlen pisilni, mivel azok az izmok olyankor hermetikusan elzárják a vizelet útját. :) Szóval ha esetleg azt mondja egy lány, hogy úgy érzi, hogy bepisilne, ha folytatnád, akkor mondd el neki a fentieket, nyugtasd meg, és biztasd, hogy engedje el nyugodtan, ami jön - és próbálkozzatok szorgosan, hátha menni fog. :)
Egyébként azt hiszem, a redtube-on van is egy oktató videó arról, hogy hogyan lehet előidézni. How to give a woman (vagy women, a nélkül) squirting orgasm, vagy ilyesmi. Keress rá, hátha megvan még - sokat segíthet. :)
Valamiért nem engedi a redtube h keressek :S Na mind1 majd később megpróbálom. De az h lehet hogy ugyanolyan mint a g.ci? XD Azt azért nem hiszem az elég fura lenne.
Na bakker én itt f@szán elvoltam vele h OK vok az ágyban erre kiderül h még orgazmusuk sem volt... f@sza :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!