Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, hölgyek, elmagyáznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, hölgyek, elmagyáznátok nekem mint jelent az hogy "beadjátok a derekatokat" és adtok valakinek egy esélyt?

Figyelt kérdés

Egy nő ismerősnőm mesélte hogy a jelenlegi párja sokáig udvarolt neki, de többször nemet mondott, vagy legalábbis nem viszonozta a dolgot.

Aztán egy idő után megunta a dolgot, "beadta a derekát", és adott neki egy esélyt.

Amit nem értek:

Most ha elsőre, másodjára nem fog meg valaki, akkor itt hogy lehet szerelemről, vonzalomról beszélni? Hogy lehet így valakinek esélyt adni?

Vagy ez nálatok mit jelent?

Nekem legalábbis mint férfi egy nő tetszik vagy nem, nem mondom azt duzzogva hogy "na jólvan, próbáljuk meg".

Meg ez szerintem elég lekicsinyítő egy férfi számára aki erőt fektet az udvarlásba, hogy kb ha nincs ló jó a szamár alapon állnak hozzá.

2023. júl. 13. 20:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
23%

"

És ha később megint másmilyen passzban lesz akkor meggondolja magát, aztán megy egy komolyabb versenyzőhöz...?"

Csak az elso passz számit. Ha azt megkaptad akkor eselyt kaptál. Kesobb ha mást keres, már volt esélyed, csak te cseszted el nem tudtad megfogni.

2023. júl. 13. 21:29
 12/22 anonim válasza:
100%
9. Attól hogy nem tud róla a férfi lehetett a nőnek kapcsolata, vagy viszonzatlanul szerelmes. Később ha ezen túllép és megismeri a férfit kialakulnak benne az érzések.
2023. júl. 13. 21:30
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Velem akkor volt ilyen, ha nem voltam érzelmileg független. Aztán amikor elfelejtettem végre a f.aszt, aki iránt feleslegesen epekedtem, nyitott lettem a másik pasira, rájöttem, hogy sokkal jobb minden szempontból.
2023. júl. 13. 21:33
 14/22 anonim válasza:
100%
Kérdező ebben egyetértünk nem szép dolog, hogy ezt elmondta. De biztos megszerette időközben a párját különben nem lenne vele.
2023. júl. 13. 21:38
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rendes hozzászólásokat!

Elég egy érzelgős faszi vagyok, talán azért annyira érthetetlen számomra ez a dolog.

2023. júl. 13. 21:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nincs olyan hogy beadom a derekam.. valakivel vagy akarok lenni, vagy nem. Több pali van akinek a crushja vagyok, voltam is már sokszor időközönként egyedül olyankor folyton betalálnak, de sosem fordult meg még a fejemben hogy összejöjjek bármelyikükkel, akármilyen padlón voltam. De gondolom ez a ritkábbik eset.

A nők általában bele tudnak menni érdekből ilyen felesleges kapcsolatokba is, mert addig is van aki foglalkozik velük, cipeli őket ide-oda, vesznek nekik ezt-azt, szex is van, ez amolyan támogatás tud lenni.

2023. júl. 13. 21:54
 17/22 anonim ***** válasza:
54%
Nem kell csajok, hölgyeket megkérdezni (a nő 2 betű...), velem pl nincs ilyen. Párkapcsolatot nem tudok olyanra építeni, hogy beadom a derekam vagy esélyt adok. Az már eleve hulla állapotból indul, és újra kell éleszteni.
2023. júl. 13. 22:00
 18/22 anonim ***** válasza:
16%
16. Na jol le irtad a sajat noi nemedrol az igazat. Mostanaban pont megismertem egy ilyen nostenyt.
2023. júl. 13. 22:16
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én pont most új munkahelyen vagyok, nagyon stresszes az eleje és púp lenne a hátamon egy pasi a vele együtt járó drámával (minden kapcsolatban van dráma, ahol nincs az elején, abból általában langyos fos lesz). Vannak páran, akik hajtanak, tetszene is az egyik, de most tényleg nem érek rá lelkileg más gondjaival foglalkozni. Lehet ha nyugodtabb lesz a légkör körülöttem, akkor 'beadom a derekam', addig meg elflörtölgetünk...
2023. júl. 13. 22:51
 20/22 anonim ***** válasza:
19. Amíg le nem tesz rólad..
2023. júl. 13. 23:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!