Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ, hogy egy férfi meddig vár egy nőre?
Van, aki ha nem kap az első randin csókot, másodikon szexet, az már le is lép, nem keresi többet a nőt. És van, aki fél évig udvarol, úgy, hogy még csók sincs köztük, mert a lány bizonytalan, nem tudja, összejöjjön-e vele, addig meg hűséges a férfi hozzá, csak őt akarja megszerezni, küzd érte.
Ez mitől függ? Az adott nőtől, vagy a férfitól?
Én 5 hónapig nem fekudtem le az exemmel, utána szakitottunk (nem ezert)
Amig nem tudok valakiben 100 szazalekig megbizni addig nem kap meg. És ő volt a második ilyen, akinek 5 vagy 6 honal volt.
Viszont volt olyan aki ismerkedeskor megmondta h nem vá. Szóval fériftol fugg elso szinten, utana a notol
Leginkább a ferfitől. De ez se jelent semmit. Volt akivel 5 vagy 6 honap utan feküdtem le, utana ott is hagyott. Exférjemmel meg alkalmi kalandnak indult. De a masodik leghosszabb kapcsolatom is amint baratsagból több lett, azonnal lett szex is.
Es ismertem olyat aki 1 evig vigyázott a baratnője szüzességére, közben masokat dugott.
Ugyhogy erről ennyit. Tedd ami jól esik.
"Mitől függ, hogy egy férfi meddig vár egy nőre?"
egy ideig azon, hogy az adott férfi komoly kapcsolatra utazik-e vagy sem
amikor fél év, egy év, meg hasonlók vannak, akkor már azon, hogy az illető férfi mennyire balf.sz. mert valljuk be, ennyit várni nincs értelme - ha ekkor derül ki, hogy nem igazán passzoltok szex terén, akkor sokkal több fájdalommal jár, hisz lelkileg már egymásba szerettetek (elvileg - mert valaki szex nélkül nem is igazán tud beleszeretni igazán a másikba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!