Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki lenne megkérdezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lenne megkérdezni a páromtól, hogy hol vannak a szülei temetve, mert ki szeretnék menni hozzájuk?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt, még nem olyan régóta, de komoly a kapcsolatunk. Az ő szülei meghaltak. Én viszont gondoltam, elmennék felkeresni a sírjukat. Csak nemtudom, hogy fog reagálni a párom, kissé szokatlannak érzem ezt a kérdést...szerintetek? Vagy hogy kérdezzek rá? Ő sosem megy ki hozzájuk.
2023. júl. 12. 08:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%
Na, ha ennyire fontos az egész számodra, akkor tedd a következőt: mesélj a saját családod temetőjárási szokásairól és ezzel kapcsolatban próbáld kideríteni,, ő miért nem tartja fontosnak, vagy miért ódzkodik a temetőbe járástól. Hidd el, sok olyan ember akad, aki valamilyen okból nem szívesen megy ki a temetőbe, pl., nem áll rá készen, fóbiája van, nem ilyen módon tartja életben szerettei emlékét. És a durvább okokat még ki is hagytam. Egyébként a 2. válaszadó voltam.
2023. júl. 12. 13:54
 12/13 anonim ***** válasza:
86%

Ha nem olyan valaszt kapsz, amilyet a te kis fejedben elképzelsz, akkor mindenki hulye, csak te vagy helikopter!?. Nő vagyok, de ha ilyet mondana nekem egy pasi, tiltás, torlés mindenhonnet. Indoklás nélkul.

Nem ciki a kerdesed, hanem szociopata, morbid, es nem normális...

2023. júl. 12. 14:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam leírom, mi történt végül. Megkérdeztem, ő elmondta. Majd kimentem a szüleihez, megköszönni nekik, hogy világra hozták a páromat. Tegnap találkoztunk a párommal, én félve, de elmondtam neki. Annyira boldog volt, meg is hatódott, alig akart hazaengedni, és mondta, hogy mindig velem akar lenni. Még én is meglepődtem, hogy ilyen jól reagált. Kösz, hogy kb mindenki itt lehordott mindennek, tessék, semmi baj nem lett belőle, sőt, ez még közelebb hozott minket. Mondjuk tény, hogy nem ismertek minket, látatlanban pedig nehéz bármit is írni. Na de a lényeg, hogy minden jól alakult. Legyen szép napotok!
2023. júl. 27. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!