Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlreagáltam a lentieket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagáltam a lentieket?

Figyelt kérdés
Sziasztok, párommal több, mint 2 éve vagyunk együtt, mindketten huszas éveink végén járunk, sok mindenben sikerült egymáshoz csiszolódnunk, de a nyaralásunk alatt történt egy vita. Összevesztünk azon, hogy a romantikusnak szánt hajókázás alatt nagyon sokszor bámult egy nőt. Alapvetően már hozzászoktam, hogy mellettem is megbámul nőket, csak azt nem értem, hogy mikor ilyen első közös hajókázásra megyünk a nyaralásunkon, akkor miért nem lehet ezt félretenni. Ezen ő nyilván teljesen kiakadt, hogy én szabályozni akarom őt, miért nem nézhet oda, ahova szeretne, mellettem lassan nem lehet önmaga, és majd ő ezért fog testvérekkel meg barátokkal mászkálni inkább, és miért kell elrontani a nyaralásunk utolsó napját, nem értette meg, mi zavar engem, ilyen az ember, megbámul másokat. Tényleg velem van a baj és ez ennyire természetes és normális dolog?

2023. júl. 11. 11:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%

"Ok nézze meg, férfiből van"

Ezt a kifogást a férfiak maguknak találták ki, ti meg be is kajáljátok.

2023. júl. 11. 12:51
 12/19 anonim ***** válasza:
9%
#11 ez nem kitaláció, hanem tapasztalat, és akkor is így lesz, ha te kamunak tartod.
2023. júl. 11. 12:53
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
12-es, ferfi vagyok. A szo, amit keresel: onkontroll. A kifogas amivel menteni akarod a helyzetet, az gyengeseg. A szoba kozepere sem szarsz oda, pedig adott lenne a lehetoseg.
2023. júl. 11. 13:02
 14/19 anonim ***** válasza:
92%

"Ok nézze meg, férfiből van"

Nem. Emberből van. Ilyet nagyanyám még mond talán, de anyám se, én meg pláne.

Minden szart azzal magyarázunk, hogy férfiből van. A férfi az inkompetencia szinonimája lett.

Megnéz másokat, csal, viszi a vére, nem tud értelmezni egy bevásárlólistát, nem tud mosogatni vagy gondoskodni a saját gyerekéről - tehát férfiből van.

Soha nem az van, hogy hát igen, őszinte, becsületes, türelmes, megbízható, gondoskodik a kapcsolatáról, kedveskedik a párjának, segít leemelni másnak a babakocsit a villamosról - férfiből van. Nem.

2023. júl. 11. 13:52
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
Na végre valakik, akik szerint nem lehet kifogás a férfiből van megcsalás büntetésétől mentesítő szöveg :D
2023. júl. 11. 14:24
 16/19 anonim ***** válasza:
85%

Ezek után én már külön utaztam volna haza, ő meg menjen a haverokkal nyaralni legközelebb, aztán nézheti a nőket.

Mi az, hogy nem lehet melletted önmaga? Miért, mit csinált volna, ha nem vagy ott?

2023. júl. 11. 14:29
 17/19 anonim ***** válasza:
67%

A pillanatra megnezi az igazán messze van a megcsalástól. Vagy aki szerint az is az, ott baj van. Nem azt mondtam hogy csorgassa rá a nyálát "mert ferfiből van", csak azt hogyha par masodpercre megnézi azzal nincs baj. Egy szep nőt még en is megnézek, pedig nem vagyok leszbi.

2023. júl. 11. 15:21
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
A különbség talán ott van, hogy amikor a párod is veled van, akkor nem alázod meg azzal, hogy nézegetsz más nőket. Mert ezzel azt kommunikálod felé és mások felé is, akik ezt látják, hogy nem tiszteled, nem szereted. Nem arról van szó, hogy be kell csuknia a szemét, de tegye ezt úgy, hogy ne vegye más, főleg a párja ne, észre.
2023. júl. 11. 15:58
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván meg lehet nézni a másik nemet-diszkréten!...

A pasikád sajnos nem ismeri ezt a szót.

2023. júl. 11. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!