Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit gondol ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol ha egy pasi kitér a kérdések elöl,s sosem ad rá egyértelmű választ?!

Figyelt kérdés
2023. júl. 6. 22:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10 Lassan 4 honapja!🙄
2023. júl. 6. 23:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már azért ideje lenne tudnia, hogy érez-e irántad valamit! Így én tovább nem húznám az értékes időmet mellette, keresnék olyan valakit, aki biztos az érzéseiben irántam!
2023. júl. 6. 23:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hazudási technikája.
2023. júl. 7. 00:25
 14/19 anonim ***** válasza:
Mit kérdeztél és hányszor?
2023. júl. 7. 00:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt ha már kérdezni kell ezt, akkor baj van. Másrészt ha nem ad egyenes választ, az van, hogy nem akar hazudni (szerelmet nem szoktak hazudni a legnagyobb nőfalók sem), de ha kimondaná, hogy nem szerelmes/másba szerelmes, akkor tudja, hogy elveszítene. Nem akar elveszíteni, mert a rendszeres szexuális életre szüksége van, de ha lenne lehetősége azzal lenni, akire tényleg vágyik, azonnal dobbantana. Ez a legtöbb embernek nem adatik meg soha. Ettől még, ha nagyon akarod, észreveheted, hogy mikor vagy szamár a ló helyett. A lovat azért hoztam be a képbe, mert mindig van egy ló, ha valaki csak félig van benne egy kapcsolatban.Szerintem jobban jársz, ha csak olyannal kezdesz legközelebb, akinek te vagy a nőideálja. Nyilván legyen ez kölcsönös, de ha olyan férfi mellett horgonyzol le, akinek nem te vagy az ideál, idő előtt fogsz elhervadni.
2023. júl. 7. 00:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
15: Neten ismerkednek, nincsenek kapcsolatban.
2023. júl. 7. 01:21
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, akkor meg mi ez az időhúzás? Találkozó nélkül illúzió az egész, ha azt nem akarja, akkor meg csak unatkozik vagy dobni kell a francba, mert csak viszi az életidőt.
2023. júl. 7. 01:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

17: Hát ez az.

Most kezd ezen töprengeni.

Ő élete, eddig élvezte, de lassan már a határára ér ennek.

2023. júl. 7. 01:37
 19/19 anonim ***** válasza:
25%
Narcisztikus idiota.
2023. júl. 7. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!