Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sértő ez a feltételezés?
Ismerkedek valakivel aki még együtt él a volt párjával és a gyerekekkel.
Ma este közölte velem hogy reméli én nem banknak nézem mint az ex feleség. Ez számomra sértő volt. Ti hogy reagálnátok?
Magával a gondolattal egyáltalán nincs gond. Csak a tálalásával. Nyilván senki (legalábbis aki normális kapcsolatot akar) nem szeretné, hogy a kiszemeltje egy aranyásó legyen. De ezt gyökérség a másik orra alá dörgölni, mert ezzel kb. azt sugallja, hogy azt feltételezi róla. Ez egy nyers, bizalmatlan, és ... mondjuk ki, bunkó ember. Értem én, hogy lehet, hogy jól néz ki, meg amikor épp nem bunkózik, akkor cuki is tud lenni... de legyél észen, ne gondold, hogy ez a legnormálisabb pasas a világon. ;-)
#3 "Ő választotta..."
Jah igen, csak azért a többség nem szokta első randin a pasas szemébe mondani, hogy igazából a bankszámlájára utazik.
#2 "Amikor neten ismerkedtem, a csajok harmada az alapján szűrt az első pár kérdésében, hogy van e kocsim és saját lakásom."
Hogy ez a "harmada" mennyire reális, nem tudom. De nem is lényeges. Miért kell ezen fennakadni? Ha valaki ez alapján szűr, azt ignorálni kell. Probléma megoldva. Van még bőven nő rajtuk kívül is.
#6 "Pl. egy toxikus kapcsolatból menekült nő azt mondaná, hogy reméli, hogy az új pasija nem fogja bántani. Hát, mindjárt nem találná itt senki sértőnek."
Háát... de.
Én szakítottam már meg ismerkedést olyannal, akinek ilyen hozzáállása volt. Ha már azzal az előfeltételezéssel indul neki a kapcsolatnak, hogy én majd biztos bántom, akkor abból inkább nem kérek. Legyen óvatos, persze. De ne feltételezze alapból a rosszat, és főleg ne a következő jelöltön vezesse le az előző kapcsolat frusztrációit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!