Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Maradjak távkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Maradjak távkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szóval van egy pasim aki nem magyar és Németországban él.

Találkoztunk júniusban és amikor kérdeztem mikor jön megint, azt mondta nem tudja valszeg idén már nem mert nem kap szabadnapot… Nagyon szomorú lettem mert nagyon hiányzik és nem tudom hogy fogom kibírni, emellett az is elszomorított hogy kb úgy közölte velem hogy ő nem is szomorú emiatt… aztán mondta, hogy a barátjával akarnak találkozni de nem biztos hogy eltud menni hozzá (ő is németbe lakik). Aztán végül azt mondta nekem hogy ha elmegy hozzá akkor hozzám tuti nem tud jönni idén. Ezután tök ideges lettem mert alig tudunk találkozni és mégis inkább a barátjához menne el… (ez miért vita tárgya egyáltalán mikor kb 8 hónapja vagyunk együtt és 1x találkoztunk de akkor itt volt 12 napot)

Szerintetek mit tegyek? Nagyon szeretem igazából és ő is engem (amikor itt volt nagyon jó volt úgy kezelt mint egy hercegnő meg amúgy mindig) de ha nem látjuk egymást 2024-ig fogalmam sincs mi lesz.

Ő 28 én 23

2023. júl. 4. 02:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

“ úgy közölte velem hogy ő nem is szomorú emiatt…”

Ennyi. Nem érdekled. Amúgy is értelmetlen, tartalmatlan, életszerűtlen minden távkapcsolat.

Az élet megy tovább.

2023. júl. 4. 03:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok

A leírtakból kitűnik, hogy nem volt ez kapcsolat, egy “nyári flört”.

Csak te hitted kapcsolatnak. Ő éli az életét, jön-megy, csajozik.

Te lovaltad bele magad.

Az ilyen próbálkozásoknak nincs jövője.

Teljesen fölöslegesen pazarolsz rá érzelmeket, indulatokat, vágyakat.

2023. júl. 4. 03:47
 3/15 anonim ***** válasza:
Ő német származású?
2023. júl. 4. 05:14
 4/15 anonim ***** válasza:

“Pasim”

“Nemetbe”

Nincs több kérdésem…

De, mégis van.

Te komolyan bekajalod, hogy nincs ideje Magyarországra jönni? Azért Németország baromira nem egy távoli, nehezen megközelíthető hely, azt ugye tudod, hogy simán jönne, ha akarna, akar egy hétvégére is?

2023. júl. 4. 06:53
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem te vagy az egyetlen nő akivel ezt csinálja, picit naiv vagy úgy érzem.
2023. júl. 4. 08:06
 6/15 A kérdező kommentje:
Arab nem német csak ott lakik.
2023. júl. 4. 09:50
 7/15 A kérdező kommentje:
Tuti nem csajozik mert muszlim és nem is érdeklik a nők nekem is azt mondta nem akart barátnőt csak nagyon megszeretett, és az a baj hogy hetvegen is dolgozik…:/
2023. júl. 4. 09:51
 8/15 anonim ***** válasza:

Persze, 7 napból 7-et dolgozik napi 24 órában.

Ennyi idő alatt szeretett meg nagyon? Júniusban találkoztatok és július van. Komoly szerelem lehet egy hónap után. Ne legye már ennyire naiv.

24N

2023. júl. 4. 09:53
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta. Akkor biztos úgy van. Nem, neked nincs pasid.
2023. júl. 7. 13:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem vesd fel ezt, hogy te szeretnél többet találkozni, mert így úgy érzed, hogy nincs értelme a kapcsolatnak. Ha erre úgy reagál, hogy igyekszik nagyon megoldani, akkor talán lehet remény, ha pedig nem akkor de egyébként felesleges időt pocsékolni erre. Semmit nem élhetsz vele meg úgy, mint azzal aki jelen van.
2023. júl. 7. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!