Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bunkó egy kicsit?
Az a véleményem, hogy fejleszteni kellene a szűrődön, ha azt hitted erről az alakról, hogy ő egy "kedves ember".
De ezt nem sértésnek szánom, nekem is besikerültek hasonló esetek réges régen.
Küldd el a büdös francba és ennyi.
"Legalább 20x elismételtem tegnap is, hogy szex nem lesz. Szóval ma találkoztunk...."
Te pontosan tudod, hogy miért akart veled találkozni, mi a célja.
De te mégis találkozol vele, viszont csodálkozol, hogy ezt biztatásnak veszi.
Pontosan azt szűri le a viselkedésedből, hogy csak megjátszod magad.
hiszen, ha nem úgy lenne, akkor nem találkoznál vele.
Bizony, te játszmázol, itt meg adod a szende őszintét.
Nagyon is tetszik neked, hogy vergődik utánad.
Ez elég nagy szemétség, amúgy.
Ha egy nő nem akar semmit, akkor nem találkozik, legfeljebb
a közös baráti társasággal együtt. A külön találkozást kerüli.
De voltaképpen te lebegteted, vagyis biztatod, ("a"-val is mondhatnám).
"Aztán amint ez kiderült, lehordott minden ribinek"
Imádom, hogy konkrétan a pali mást se csinált, csak arra ment hogy kurd már meg őt, erre te vagy a ribi:DD
Szánalmas here.
"Nagyon is tetszik neked, hogy vergődik utánad."
Vicces, hogy mindig azt hiszitek, hogy imponáló az ilyen vergődés.
Engem sem érdekelt soha a büdös életben, inkább csak kínos volt, és azt kívántam, hogy húzzon már el a francba. Ha azt mondtam, hogy barátkozni akarok, akkor azt akartam valóban. Idővel rájöttem, hogy nem lehet barátkozni olyannal, aki ácsingózik utánam, hiába mondja, hogy neki megfelel a barátság, sőt, hiába kéri visszautasítás után ő maga, hogy legalább barátok legyünk (megtörtént eset).
Igen, amúgy a leírtak alapján sejthetted volna hogy le akar feküdni veled ez a cél, ha egy egy tali alatt ezerszer elmondtad neki nem lesz szex.
Ő bunkó volt, de kicsit te is játszottál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!