Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet kiirtani a leszbiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kiirtani a leszbikus gondolatokat? :D

Figyelt kérdés
Most komolyan.
2010. okt. 12. 21:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
most komolyan: sehogy :) majd elmúlik :D nekem is volt egy ilyen időszakom :DD
2010. okt. 12. 21:33
 2/18 A kérdező kommentje:
de ez már elég hosszan nyúlik.nem szeretnék az lenni.nagyoon nem..
2010. okt. 12. 21:34
 3/18 anonim ***** válasza:

Kiirtani nem nagyon tudod.. és nem is kell. Hány éves vagy? Ha 20 alatt, valószínűleg elmúlnak, pláne ha nem is érzed magad leszbikusnak.

Vagy lehet, hogy biszexuális vagy.

2010. okt. 12. 21:36
 4/18 A kérdező kommentje:
Pár hónap és 20.Most komolyan hogy lehetek lányba szerelmes?!-.-.Bármit megtennék csak múlna el gyökerestül.
2010. okt. 12. 21:38
 5/18 anonim ***** válasza:

Akkor eddig még nem voltak ilyen gondolataid?

Fiúba voltál már szerelmes?

2010. okt. 12. 21:44
 6/18 A kérdező kommentje:

Voltam volt is pasim,de aztán kicsit több mint egy éve jött egy csaj és ááááááh,akár hónapokig nem találkozunk akkor is megmarad és újra és még rosszabb ha összefutunk,igazából nem kerülhetem túlságosan mivel barátok vagyunk aztán nem akarom elvesziteni mert értékes ember.

De csak nem mondom el nekiXD

2010. okt. 12. 21:51
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha nem múlnak el ezek az érzések, próbáld meg elfogadni, hogy a lányokhoz is vonzódsz. Ez egyáltalán nem baj. Ne akarj erőszakkal hetero lenni. Hallgas a szívedre, az a legjobb! :)
2010. okt. 12. 21:59
 8/18 A kérdező kommentje:

igen de ha ráhallgatnék felpofozna és nem találkoznék vele újraXD

de viccet félre téve,hogy lehet leszbiként ismerkedni érvényesülni stb?az kb egyenlő az örök szenvedéssel.

2010. okt. 12. 22:01
 9/18 anonim ***** válasza:

Miért gondolod azt hogy a leszbikusság egyenlő az örök szenvedéssel? Érdekes modon én leszbikus vagyok és egyáltalán nem szenvedek, sőt....ha dönthetnék hogy mi legyek akkor sem lennék hetero. :)

22/L

2010. okt. 12. 22:11
 10/18 anonim ***** válasza:
Ne így állj hozzá, mert akkor tényleg rossz lesz. Fogadd el, hogy ilyen magas van, ilyen színű a szemed, ilyen a beállítottságod. Nincs vele semmi gond, a 21. században élünk.
2010. okt. 12. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!