Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kiirtani a leszbikus gondolatokat? :D
Kiirtani nem nagyon tudod.. és nem is kell. Hány éves vagy? Ha 20 alatt, valószínűleg elmúlnak, pláne ha nem is érzed magad leszbikusnak.
Vagy lehet, hogy biszexuális vagy.
Akkor eddig még nem voltak ilyen gondolataid?
Fiúba voltál már szerelmes?
Voltam volt is pasim,de aztán kicsit több mint egy éve jött egy csaj és ááááááh,akár hónapokig nem találkozunk akkor is megmarad és újra és még rosszabb ha összefutunk,igazából nem kerülhetem túlságosan mivel barátok vagyunk aztán nem akarom elvesziteni mert értékes ember.
De csak nem mondom el nekiXD
igen de ha ráhallgatnék felpofozna és nem találkoznék vele újraXD
de viccet félre téve,hogy lehet leszbiként ismerkedni érvényesülni stb?az kb egyenlő az örök szenvedéssel.
Miért gondolod azt hogy a leszbikusság egyenlő az örök szenvedéssel? Érdekes modon én leszbikus vagyok és egyáltalán nem szenvedek, sőt....ha dönthetnék hogy mi legyek akkor sem lennék hetero. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!