Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány a buszmegállóban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány a buszmegállóban, akivel egy buszon is utazunk. Nincs ötletem, hogy szólitsam le. Hogyan kellene megszólítanom?

Figyelt kérdés

2023. jún. 27. 18:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
A buszon kérdezd meg tőle, hogy te is ezzel a busszal utazol?
2023. jún. 27. 21:24
 12/20 anonim ***** válasza:

Esetleg egy "bocsi, otthon hagytam a tfonom, meg tudod mondani, hogy hol kell leszállnom ahhoz, hogy ide és ide jussak?

Mondjuk ha régóta nézed már, és ő is észrevette, ez kissé átlátszó lehet. Esetleg arra is rákérdezhetsz, hogy ha már így együtt buszoztok, van-e kedve beszélgetni, hogy hamarabb elteljen az idő. Ebben az esetben először én barátkozni próbálnék.

2023. jún. 27. 23:09
 13/20 A kérdező kommentje:
Hát volt olyan hirtelen elkapta a fejét
2023. jún. 28. 00:07
 14/20 anonim ***** válasza:

Az nem baj.

Ha ugy erzes hogy tetszel neki, akkor ne szalaszd el a lehetoseget.

2023. jún. 28. 08:06
 15/20 anonim ***** válasza:
62%
13. Ennyi? Ez nagyon kevés, általában mindenki elkapja a fejét ha nem szeretne a bámulóval kontaktust.
2023. jún. 28. 08:09
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem sem szeretné, hogy messzólítsd ha csak annyi történt, hogy inkább félrenéz ha látja, hogy nézed.
2023. jún. 28. 11:36
 17/20 anonim ***** válasza:

Milyen járat ez, könnyen megoldható lenne másikkal utazni, kb ugyanabban az időben, azon az útvonalon?

Mert ha a félrenézés után még mindig azzal utazik, akkor lehet, hogy pont azt jelenti, hogy ő is érdeklődik irántad. Persze, ha nincs más lehetőség, akkor azért utazik azzal.

Szerintem mindenképpen szólítsd meg, ne ezen múljon. Legrosszabb esetben kiderül, hogy nincs nála esélyed.

2023. jún. 28. 11:52
 18/20 A kérdező kommentje:
Valamelyik nap oda ült a közelemben, illetve mikor autóval megyek látom, hogy néz, mivel egy utcával lakik arrébb
2023. jún. 28. 17:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Szólítsd meg és majd mondd el mi volt.
2023. jún. 28. 17:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Bár ezek nem ismerkedési szándékkal történtek, de velem előfordult olyan, hogy valaki random hátrafordult és megkérdezte, hogy ez hanyas busz, szóval akár még hihető is, bár elég fura szerintem. A másik pedig, hogy random megállót kérdezett, de fogalmam sem volt hogy hol van mert előbb szálltam le. Nem kell szerintem felfújni ezeket, csinálj úgy mintha ő lenne az egyetlen ember, akitől még tudsz kérdezni egy ilyen kérdést.
2023. júl. 19. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!