Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány a buszmegállóban, akivel egy buszon is utazunk. Nincs ötletem, hogy szólitsam le. Hogyan kellene megszólítanom?
Esetleg egy "bocsi, otthon hagytam a tfonom, meg tudod mondani, hogy hol kell leszállnom ahhoz, hogy ide és ide jussak?
Mondjuk ha régóta nézed már, és ő is észrevette, ez kissé átlátszó lehet. Esetleg arra is rákérdezhetsz, hogy ha már így együtt buszoztok, van-e kedve beszélgetni, hogy hamarabb elteljen az idő. Ebben az esetben először én barátkozni próbálnék.
Az nem baj.
Ha ugy erzes hogy tetszel neki, akkor ne szalaszd el a lehetoseget.
Milyen járat ez, könnyen megoldható lenne másikkal utazni, kb ugyanabban az időben, azon az útvonalon?
Mert ha a félrenézés után még mindig azzal utazik, akkor lehet, hogy pont azt jelenti, hogy ő is érdeklődik irántad. Persze, ha nincs más lehetőség, akkor azért utazik azzal.
Szerintem mindenképpen szólítsd meg, ne ezen múljon. Legrosszabb esetben kiderül, hogy nincs nála esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!