Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül de magányosan, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül de magányosan, vagy kapcsolatban de problémákkal? Melyiket választanád?

Figyelt kérdés

Van két ember. Együtt járnak pár éve. Saját bevallásuk szerint sem felhőtlen a kapcsolatuk, sokat veszekednek.

Azonban mindkettejük szerint kizárt hogy mást találjanak ha esetleg szakításra kerülne a sor. Magányosan márpedig egyikük sem akar élni. Rosszabb mintha lenne valaki akivel hetente van valami veszekednivalója.

Már nagyon sokszor próbálták átbeszélni a dolgaikat, időnként jól ki is jönnek, de folyton van valami amiből veszekedés lesz újra.

Ti miként döntenétek egy ilyen kialakult helyzetben?

2023. jún. 27. 14:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Te onmagadtol felsz, hogy egyedul maradsz a gondolataiddal. Valoban remes lehet. Pszichologus, az tud segiteni.
2023. jún. 27. 16:32
 12/19 A kérdező kommentje:

Valóban hiányoznak nekem is a függetlenséggel járó előnyök, ahogy neki is valószínűleg.

De ez még nem elég ok arra hogy szakitsunk.

Bántalmazás és alkoholproblémák sincsenek.

#10, az én "hobbim" a párkapcsolat, hogy a párommal vagyok, közösen töltjük a lehető legtöbb időt, ami még egészséges. Programokat csinálunk, stb. Ezzel a részével nem is lenne gond. Ha nem lenne, rám csak az egyhangúság várna, élnék a semmibe, még a pénzemmel sem tudnék/akarnék mit kezdeni, mert nem lenne életcélom. Vele van!

#9, rokon, kolléga nem ugyanaz mintha a saját párod lenne, akivel este együtt fekszetek, reggel együtt keltek.

2023. jún. 27. 16:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Pont az a baj, hogy semmi hobbid nincs. Valójában nincs életed. Kerdesed az okokat, hogy burkóld a félelmedet de az az igazság, hogy itt bármit is írhatunk mert te bemagyarázod magadnak, hogy egyedül nem érsz semmit és jobb az állandó veszekedés mint egy céltudatos élet.
2023. jún. 27. 17:09
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
Ennyire függsz egy másik embertől? Elég szomorú.... és akkor még az inceleket nevezik életképtelennek :D sírok...
2023. jún. 27. 17:15
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi az az incel.

Namost, mielőtt megismertem, sem volt komolyabb életcélom. Csak teng-lentem, eljárogattam ide-oda egyedül. Semmi komolyabb cél.

"bemagyarázod magadnak, hogy egyedül nem érsz semmit és jobb az állandó veszekedés mint egy céltudatos élet."

Nem magyarázom be. Előtte sem értem semmit. Én ilyen vagyok, nem tehetek róla. Ilyennek születtem.

Nem jó az állandó veszekedés, de nincs is így. Sokszor teljesen jól elvagyunk. Csak néha rájön, azt akkor hallgathatom a hülyeséget.

Nem gondolom hogy nincs igazatok, mert de. Csak az én helyzetem sem könnyű. Nem egyszerű meghozni egy olyan döntést ami az egész utána lévő életemet alakítja.

2023. jún. 27. 17:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Neked a fejedben kéne rendet tenni. Eleg baj hogy parkapcsolat nélkül senkinek erzed magad. Az ilyenek szoktak sulyosan bantalmazó kapcsolatokba kerülni, es benne ragadni.

Akkor igazan boldog egy parkapcsolat, ha mindket fél tud egyedül is boldog lenni, vagyis nem egymastol függ a boldogságuk. Az sose vezet jóra. Nekem nem kellene olyan ember, aki nélkülem élni se akarna, vagy inkabb nem is tudna.

2023. jún. 27. 18:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Egyedüllét/párkapcsolatnélküliség ≠ magány. Gondold át 😉
2023. jún. 27. 19:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Ujabb martir, aki nem akar valtoztatni. Lattunk mar ilyet, nekunk nem faj, csak neked.
2023. jún. 27. 22:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Aki hülye szenvedjen!
2023. jún. 28. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!