Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan miért vágnak fel azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért vágnak fel azzal, ha van párjuk?

Figyelt kérdés
Én sose viselkedtem másképp az emberekkel, akkor sem ha volt is kapcsolatom. Viszont pl. a szomszédlány nem is köszön nekem mióta pasija van (egyébként nő vagyok). Vagy régen a barátnőm sem keresett már mikor pasija volt.
2023. jún. 27. 10:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azt hittem ez csak tini korban van, meg ha a nő fog valami pénzes zsákot .. amúgy nem.
2023. jún. 27. 21:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez nem felvágás. Csak addig kellettél, amíg nem volt nekik valaki jobb. Sajnos sok ilyen van. Azt is vedd észre hogy, ki az aki akkor is a barátod, mikor van más is neki. Őket érdemes megbecsülni, nem az ilyenek után bosszankodni.
2023. jún. 28. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!