Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek arról mikor a szülők vagy a barátok az újdonsült páratokra azt mondja, hogy jobbat érdemelnél nála?

Figyelt kérdés

Nem azért, mert egy bunkó ember, hanem nincs egyetemi végzettsége, jogsija, kocsija, magas fokú karriere. Azt magyaráznák, hogy erre a férfira nem fogsz tudni felnézni, nem fogod nőnek érezni magad mellette.

Ilyen helyzetben mit mondanátok?

2023. jún. 27. 08:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

Elgondolkodnék annak az embernek a véleményén aki hozzám közel áll, tapasztalt, és tudom,hogy jót akar nekem.

Ami a kérdésben elhangzott annak a háttere a fontos: miért nincs?Mert nincs célja az életben, nem igyekvő, vagy azért mert bármennyire mégis az,egyelőre másra kell a pénz.

2023. jún. 27. 11:32
 12/15 A kérdező kommentje:

"miért nincs?Mert nincs célja az életben, nem igyekvő, vagy azért mert bármennyire mégis az,egyelőre másra kell a pénz."

Egyrészt versenyhátrány. Vannak akik nem jó körülmények között születtek. Emiatt nem tudtak magasabb edukációban részt venni, autót vásárolni, feljebb jutni a karrierben. Míg mások játszi könnyedséggel tudják ezt megtenni, mert versenyelőnyben vannak. Az előbbi jobban jellemzi ezt az országot, mert nagyon kinyílt az olló és ez igazságtalan. Viszont hiszem azt, hogy egy építő kapcsolatban lehet egymáson segíteni és feljebb lépni, nem hiába vagyunk társaslények. Most, hogy van párom én is motiváltabb, céltudatosabb lettem. Egyedül nem voltam annyira motivált és céltudatos, rajtam kívül sokan mások is ezt tapasztalták.

Másik nem mindenkinek van rá igénye. Azt vallom, hogy nem attól lesz értékes valaki, mert rendelkezik olyan dolgokkal amikre azt mondják, hogy ez státusz növelő. Jó példa erre Schiffer András neki nincs se autója, se jogsija, mert ő egy környezettudatos ember és kiváló gondolkodó, nagyon szeretem őt hallgatni és szomorú, hogy nincs ilyen emberre társadalmi igény a politikában. Vannak emberek akik egy tanfolyamon végeztek és azzal a szakmával találták meg a számításukat, nem érnek kevesebbet, mint az egyetemen végzettek.

2023. jún. 27. 12:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, sose voltál ilyen helyzetben, csak tartasz tőle, hogy a leendő párod szülei, barátai majd elítélnek...

Teljesen felesleges ezen aggódni, mert hidd el, ha elítélnek, akkor nem ezért fognak. :D

2023. jún. 27. 12:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit válaszolhatott rá de szakított velem. Durva anyós lett volna.
2023. jún. 27. 13:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Lehet, Schiffer taxit hív. Nyaralni meg repcsivel megy.

Hát azt már tudjuk, mi nincs a párodnak, de akkor mi van? Érettségi?

2023. jún. 27. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!