Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tisztán anyagi szempontból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztán anyagi szempontból mire elég ez?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem csak ez a fontos, bla bla bla, de a kérdés most erre vonatkozik.

Mennyire komolyan vehető női szempontból ha családot akarsz majd alapítani a következő egzisztencia ismerkedéskor:

- 31 éves férfi,

- Bp belső kerületében 1 szobás panel fullra felújítva,

- Középszar 11 éves járkálós autó,

- Netto 560 egy biztos meló helyen előrelépési lehetőséggel.

Mielőtt belekezdünk nem incel imre vagyok, nem ezzel ismerkedek, csak érdekel mi a véleményed.

2023. jún. 26. 22:03
1 2
 11/17 anonim válasza:

Bocsi, mire érted, hogy "Nem szívesen vinném bele a lakást egy kapcsolatba"?

Nem szeretnéd mondani, hogy saját helyen laksz v. nem akarod hogy hozzád költözzenek esetleg?

2023. jún. 26. 22:49
 12/17 A kérdező kommentje:

#11 Ja nem erre gondolok. Ha úgy alakul köztünk felőlem ideköltözhet nő. Szívesen látom.

Inkább arra gondolok hogy eladni a lakást és beleforgatni egy nagyobb közös ingatlanba/házba veszélyes.

2023. jún. 26. 22:54
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem akarok családot, nekem elég volna egy ilyen pasi. Van házam, munkám, pénzem, kocsim, nem kellene engen eltartani meg anyagilag segíteni. De ha családot akarnék ez csak akkor jönne össze ha hozzám költözne az illető, ide szülném a gyereket vagy gyerekeket és gyerek mellett folyamatosan dolgoznék vagy felélném a megtakarításomat. Egy egyszobás panelben nem lehet családit alapítani hiába van felújítva. Kb. Egyidős vagyok veled.
2023. jún. 26. 22:59
 14/17 A kérdező kommentje:

#13 Ez a helyzet nyilván más. Ha egy szinten vagyunk a lánnyal és ő is rak bele értéket akkor az teljesen más helyzetet teremt. Így lehet hogy belevinném.

Ha meg elég az ő háza és én költözök hozzá akkor meg felújítanánk azt. Illetve kiadnám akkor is és mehetne közös célokra alapnak. Nyaralás, rezsi, gyereknek gyűjteni, ilyenek.

2023. jún. 26. 23:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Kiadhatod a lakást és béreltek egy nagyobbat olcsóbb helyen, vagy ugyanott ketten.

De tényleg jobb ha nem egyszobás a lakás, pláne ha valaki home office-ban van időnként vagy eltérő a munkahelyen a munkarend.

2023. jún. 26. 23:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha később az 1 szobás panelből hajlandó lenne velem valami nagyobba költözni, akkor teljesen rendben van.
2023. jún. 27. 00:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene :)
2023. jún. 27. 13:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!