Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztán anyagi szempontból mire elég ez?
Tudom hogy nem csak ez a fontos, bla bla bla, de a kérdés most erre vonatkozik.
Mennyire komolyan vehető női szempontból ha családot akarsz majd alapítani a következő egzisztencia ismerkedéskor:
- 31 éves férfi,
- Bp belső kerületében 1 szobás panel fullra felújítva,
- Középszar 11 éves járkálós autó,
- Netto 560 egy biztos meló helyen előrelépési lehetőséggel.
Mielőtt belekezdünk nem incel imre vagyok, nem ezzel ismerkedek, csak érdekel mi a véleményed.
Bocsi, mire érted, hogy "Nem szívesen vinném bele a lakást egy kapcsolatba"?
Nem szeretnéd mondani, hogy saját helyen laksz v. nem akarod hogy hozzád költözzenek esetleg?
#11 Ja nem erre gondolok. Ha úgy alakul köztünk felőlem ideköltözhet nő. Szívesen látom.
Inkább arra gondolok hogy eladni a lakást és beleforgatni egy nagyobb közös ingatlanba/házba veszélyes.
#13 Ez a helyzet nyilván más. Ha egy szinten vagyunk a lánnyal és ő is rak bele értéket akkor az teljesen más helyzetet teremt. Így lehet hogy belevinném.
Ha meg elég az ő háza és én költözök hozzá akkor meg felújítanánk azt. Illetve kiadnám akkor is és mehetne közös célokra alapnak. Nyaralás, rezsi, gyereknek gyűjteni, ilyenek.
Kiadhatod a lakást és béreltek egy nagyobbat olcsóbb helyen, vagy ugyanott ketten.
De tényleg jobb ha nem egyszobás a lakás, pláne ha valaki home office-ban van időnként vagy eltérő a munkahelyen a munkarend.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!