Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az itteni felhasználók ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni felhasználók ebben a témakörben adott válaszaik mennyire tükrözik a való életet vagy mennyire beszél inkább a keserűség, általánosítás belőlük?

Figyelt kérdés
Macis férfinek nem lehet vékony csinos barátnője, egy gazdagabb nőnek nem lehet csóró pasija, a kor igenis is számít, tehát ha idősebb a férfi akkor fiatalabbaknál ne is próbálkozzon mert esélytelen és még sorolhatnám ezeket. Ez általánosítás vagy mennyire van jelen a társadalomban ezek a dolgok?
2023. jún. 26. 19:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

20 Abból sem származik általában sok jó ha normálisan válaszol valaki.

Ki akar egység sugarú Mariska pszichéjében élő előítéletek alapján élni?

2023. jún. 26. 21:19
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

Miféle előítéletekről dumálsz?

Írjad annak, aki lecigózta a másikat inkább.

2023. jún. 26. 21:24
 23/28 anonim ***** válasza:
Hát nem a boldog családanyák és családapák gyüjtőhelye ez az oldal, de nem is a boldog párkapcsolatban élőké....
2023. jún. 27. 00:03
 24/28 anonim ***** válasza:

Pont azért járok erre az oldalra, amiért annak idején a Való Világot is néztem: ilyet nem látok a valóságban. A munkahelyemen nyugisak az emberek, mindenki együtt tud dolgozni, nincsenek "ezt hogy értette a Béla?" kérdések, mert nincsenek bélák. A párommal megbeszélem a dolgokat, a barátaimmal szintúgy, nincsenek szexuális töltetű félreértések, nincsenek drámák. Ha erről lenne show, én is unnám.

Tudom, hogy ez nem az objektív valóság, csak az én mikrokörnyezetem. Engem lenyűgöznek például a párok, akik nem mernek egymással beszélgetni.

2023. jún. 27. 00:15
 25/28 anonim ***** válasza:
Uccsó, persze mert a legtöbb ember kerüli a konfliktusokat azért látod ezt, akik itt vannak azok nem, nem véletlenül vannak itt....
2023. jún. 27. 00:29
 26/28 anonim ***** válasza:
Az szerinted nem konfliktus kerülés, hogy nem mernek beszélni egymással?
2023. jún. 27. 01:32
 27/28 anonim ***** válasza:

#25 Hát azért nem egészen ez az oka, hanem sokkal inkább a névtelenség és maga az online közeg, hogy az emberek inkább a neten adják ki magukból

a feszültséget, illetve azt a mondanivalót, amit a való életben kevésbé tudnak kivel megbeszélni. Facebookon és YouTube-on is a kommentelők sokkal jobban beleállnak a vitákba, mint amit az ember a való életben tapasztal. Ez viszont általánosságban igaz az internetes fórumokra. Még az olyan tényleg tét nélküli fórumokon is, mint a Port.hu, is képesek durván egymásnak menni az emberek... ez az internet világa, aki rendszeresen kommentel, hozzá kell ehhez szoknia.

2023. jún. 27. 01:36
 28/28 anonim ***** válasza:
27, én például ezt sem értem, ugyanazokat mondom el embereknek, mint itt bárkinek. Sokszor kérdezem is élőben, hogy "ezt neked mondtam, vagy gyakorin valakinek?". Itt is sokszor kezdek úgy kommentet, hogy "pont erről beszéltem" élőben.
2023. jún. 27. 01:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!