Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni felhasználók ebben a témakörben adott válaszaik mennyire tükrözik a való életet vagy mennyire beszél inkább a keserűség, általánosítás belőlük?
20 Abból sem származik általában sok jó ha normálisan válaszol valaki.
Ki akar egység sugarú Mariska pszichéjében élő előítéletek alapján élni?
Miféle előítéletekről dumálsz?
Írjad annak, aki lecigózta a másikat inkább.
Pont azért járok erre az oldalra, amiért annak idején a Való Világot is néztem: ilyet nem látok a valóságban. A munkahelyemen nyugisak az emberek, mindenki együtt tud dolgozni, nincsenek "ezt hogy értette a Béla?" kérdések, mert nincsenek bélák. A párommal megbeszélem a dolgokat, a barátaimmal szintúgy, nincsenek szexuális töltetű félreértések, nincsenek drámák. Ha erről lenne show, én is unnám.
Tudom, hogy ez nem az objektív valóság, csak az én mikrokörnyezetem. Engem lenyűgöznek például a párok, akik nem mernek egymással beszélgetni.
#25 Hát azért nem egészen ez az oka, hanem sokkal inkább a névtelenség és maga az online közeg, hogy az emberek inkább a neten adják ki magukból
a feszültséget, illetve azt a mondanivalót, amit a való életben kevésbé tudnak kivel megbeszélni. Facebookon és YouTube-on is a kommentelők sokkal jobban beleállnak a vitákba, mint amit az ember a való életben tapasztal. Ez viszont általánosságban igaz az internetes fórumokra. Még az olyan tényleg tét nélküli fórumokon is, mint a Port.hu, is képesek durván egymásnak menni az emberek... ez az internet világa, aki rendszeresen kommentel, hozzá kell ehhez szoknia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!