Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az itteni felhasználók ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni felhasználók ebben a témakörben adott válaszaik mennyire tükrözik a való életet vagy mennyire beszél inkább a keserűség, általánosítás belőlük?

Figyelt kérdés
Macis férfinek nem lehet vékony csinos barátnője, egy gazdagabb nőnek nem lehet csóró pasija, a kor igenis is számít, tehát ha idősebb a férfi akkor fiatalabbaknál ne is próbálkozzon mert esélytelen és még sorolhatnám ezeket. Ez általánosítás vagy mennyire van jelen a társadalomban ezek a dolgok?
2023. jún. 26. 19:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem sokan azt nem számítják bele a válaszokba, hogy mindenkinek más a valósága. Olyan értelemben, hogy pl. az én ismerőseim közül egy se jár szoliba. Nem gondolom rossz embernek, aki jár, de ez az én valóságom.

Szerintem az ember már legkésőbb középsuliban látja, "hova tartozik", ha nem is külsőre, inkább mentalitásra. Az emberek mindig megtalálják azt, akikkel jól kijönnek.

Én pl simán elhiszem, hogy van olyan közeg, ahol a nők nem dolgoznak, de az nem az én közegem. Nem ismerek munkakerülő nőket, sem béna lúzereket, akik eltartanák őket.

Nagyon gyorsan kijelentik az emberek, hogy "hazudsz, mert az én tapasztalatom más". Ez ugye akkor igaz, ha a tapasztalat valós, nem online.

2023. jún. 26. 20:35
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
10 Nyilván.
2023. jún. 26. 20:38
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
Rengeteg itt a megkeseredett ember, és mindig onnan tudod, hogy egy ilyen válaszába futottál bele, hogy csak végletekben tud gondolkodni. Nincsenek árnyalatok pl egy kapcsolati konfliktusnál, dobd ki egyből a másikat... vagy amiket te is írtál. Ezeket a kommenteket én már ignorálni szoktam, van, aki ezt élvezi, hogy odaböfögheti mindenhova a rosszindulatú kis mondatait, és talán még azt is elhiszi, hogy ez most bárkit érdekelt.
2023. jún. 26. 21:05
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
13 Szakasztott ugyanezt írtam az 1es válaszomban csak kicsit frappánsabban megfogalmazva aztán mégis lepontoznak. Hát mindjárt elsírom magam. 😢
2023. jún. 26. 21:07
 15/28 anonim ***** válasza:
58%
Nem frappáns voltál, hanem cigány-style.
2023. jún. 26. 21:08
 16/28 anonim ***** válasza:
77%

Itt is emberek vannak. Ezek az emberek veled jönnek szembe az utcán eljárnak dolgozni élik a mindennapjaikat.

És általában az alapján véleményeznek amit megtapasztaltak

2023. jún. 26. 21:10
 17/28 anonim ***** válasza:
45%
15 Te nem sok cigánnyal találkoztál akkor.
2023. jún. 26. 21:11
 18/28 anonim ***** válasza:
72%
Dehogynem. Nagyrészt úgy nyilvánulnak meg, ahogy te... Felismerem.
2023. jún. 26. 21:11
 19/28 anonim ***** válasza:
26%
18 Ha gondod van a súlyoddal ne rajtam vezesd le kérlek.
2023. jún. 26. 21:13
 20/28 anonim ***** válasza:

Miféle cigó-style? A legtöbb válaszoló nagyon csúnyán fejezi ki magát, káromkodik, most akkor az összes cigány, vagy mi?

Egyébként meg nem mindenki elkeseredett vénkisasszony és úriember, van, aki tényleg tanácsot ad, ami hasznos segíteni akar és mégis a Gyakori népe nem ért vele egyet, leáll vele vitázni.

Kevesebben vannak, mert a legtöbb széttrollkodja a kérdéseket, válaszokat, vagy tényleg savanyú uborka, de nem mindenki az, ez nem igaz.

2023. jún. 26. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!