Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkben (főleg aki fiatal) van olyan hogy férfit nem meri elutasítani?
Sem közvetlenül, sem közvetve. Például férfi ismerkedne vele, és bár a nőnek nem tetszik, de a személyisége olyan hogy mégis leáll beszélgetni a pasival, és még online is beszélget vele csak hogy meg ne sértse.
Pedig online még egyszerűbb megoldani ha nem reagálna az üzenetekre és ebből a férfi értené hogy mi van.
19 éves nő vagyok.
Nem kellett elutasitanom a 44 éves párom, mert szerelem első látásra lett.
# 1
az meg hogy?
hát sokkal fiatalabbnak kell kinéznie ha tetszik neked, mert átlag 40-es férfi kb igy néz ki:
Kor nem számít, csak szeressétek egymást szívből.
Udv: 19/N
Kétlem.
Részeg vagy masfel pipas?
Fiatalon én is ilyen típus voltam, hogy próbáltam senkit sem megbántani, kínosan kerültem mindenféle konfliktust, és megesett hogy hagytam hogy a másik akarata érvényesüljön.
Viszont, nálam mindig volt egy határ ami után már nem volt bennem ez a dolog, általában ez bármilyen szexuális közeledést/intim viszonyt, párkapcsolatot jelentett. Ebből sose engedtem, és nem mentem bele pusztán naivitásból, vagy manipulációtól se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!