Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg egy fiúnak hogy tetszik nekem?
Probléma: Nem igazán forgunk egy körben, csak néhányszor találkoztunk eddig. Összesen a nevemet tudja és csak néhány mondatot beszélgettünk. Lehet esélyem? Meg akarom mondani Neki, hogy tetszik mert különben megőrülök :(
DE hogy csináljam? Mit mondjak Neki legközelebb ha találkozunk?
Köszönöm szépen a válaszokat!
eelőző vok: lutasítani ált. a lányok szoktak hidd el.
Ha nem mered, akkor ne mondd el. Csak utalásokat tegyél rá. 1000 féle női fortály van, biztos vagyok benne, hogy 10 másodperc alatt akárkiben fel tudod kelteni az őrült kiváncsiságot! A srác észre veszi azonnal, mi a pálya, hidd el. Én is észreveszem. Msn meg az iylen netes dolgok túl személytelenek, ezekkel ne próbálkozz, nem jutsz vele előbbre, és nem látod a srác reakcióját, nem hallod a válaszát stb.
köszönöm h megint írtál!
az a baj én ezeket a fortélyokat nem ismerem :( tudnál példákat írni?
előzővok:
Jól tippelek, hogy fiatal vagy még? Biztos vagyok benne, hogy tudsz mosolyogni. Nem kell tejbetöknek lenni :) Eközben nézz a srác szemébe. Ez alapban kicsapja a biztosítékot, már ha a vevő jól értelmezi. Tapasztaltam, meg mindenki más is, ez így működik. Egy lány nem szokott csak úgy valakire kedvesen nézni/mosolyogni/igéző pillantásokat vetni. Keltsd a nyitottság érzését, menj közel hozzá, gyakran nézz a szemébe, ne tedd keresztbe a lábaid, kezeid, ne féloldalasan állj mellette hanem szembe, próbálj meg közvetlen lenni. Figyeld amit mond, észre fogja venni, hogy érdekel téged, amit mond neked.
Egy lány biztos sokkal többet is tudna mondani, =re ez jutott eszembe. Na valamivel előlrébb jutottál? :)
hát olyasmi...
és ha mosolygok rá azt tuti megérti? meg attól még ha neki nem tetszem az nem ciki annyira ugye?
ne izgulj annyit, fölösleges, meg fogja érteni. Tudsz még mást, amiért lehetne valakire 'szépen' nézni ismeretlenül?
Meg fogod látni, ha célt ér.
Ha nem tetszel neki? Hidd el sokan vannak, akiknek tetszel. Csak te nem tudsz róla. Ez így van a világban mindenkivel. Ha nem jön össze a dolog, akkor is tapasztalatszerzés volt, legközelebb máshogy/jobban csinálod, vagy majd a srácnak is bejössz és sikeres leszel. Csak ügyesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!