Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a barátnőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy nem jön be a fiúnak?

Figyelt kérdés

Legyen egyik barátnőm X a másik Y a fiú pedig Z.

Tegnap mesélte nekem X,hogy már másfél éve tetszik neki Z.Beszélgettek már,de semmi komolyabb nem volt.Aztán mondtam X-nek,hogy ismerem Z-t mert Y rokona,és nekem is tetszett régebben.Y-tól kérdezősködtem Z-ről és ma mondta,hogy a fiúnak nemtetszik X,egyáltalán.Pedig X már annyira bezsongott,meg minden,nem akarom elszomorítani?Pedig elfog,csak nem tudom valahogy finoman kéne elmondjam.Mégis,hogy mondjam meg neki,hogy felejtse el inkább,mert nem akar tőle semmit a fiú?Valami NEM kemény féle képpen?

2010. jún. 23. 20:11
 1/5 anonim válasza:
xd
2010. jún. 23. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Mond el igy: nem jössz be a fiúnak!
2010. jún. 23. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:

X+Z=(L)

z(y+z)=xyz-zy+yz

zy+2x=3y -66666

33xy+545z=4845Q

69z-7y=45xy+54z+4521y

Z=mondmeg-X-nek-hogy-ronda

2010. jún. 23. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:
vagy keress egy srácot aki szintén tetszik/tetszhetne a barátnődnek...és mondd meg őszintén de nagyon eggyüttérző hangnemben hogy biztos forrásból tudod, hogy nem igazán az esete a srácnak
2010. jún. 23. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne keríts, majd lejátszák ezt egymás között. Az ő életük, oldják meg maguknak.

Sok olyan pár van ahol az az egyik félnek nem jött be a másik, de aztán megismerkedtek közelebbről, és rájöttek, hogy egymáshoz valók.

Szóval még semmi nincs veszve.

2010. jún. 24. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!