Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy nem jön be a fiúnak?
Legyen egyik barátnőm X a másik Y a fiú pedig Z.
Tegnap mesélte nekem X,hogy már másfél éve tetszik neki Z.Beszélgettek már,de semmi komolyabb nem volt.Aztán mondtam X-nek,hogy ismerem Z-t mert Y rokona,és nekem is tetszett régebben.Y-tól kérdezősködtem Z-ről és ma mondta,hogy a fiúnak nemtetszik X,egyáltalán.Pedig X már annyira bezsongott,meg minden,nem akarom elszomorítani?Pedig elfog,csak nem tudom valahogy finoman kéne elmondjam.Mégis,hogy mondjam meg neki,hogy felejtse el inkább,mert nem akar tőle semmit a fiú?Valami NEM kemény féle képpen?
X+Z=(L)
z(y+z)=xyz-zy+yz
zy+2x=3y -66666
33xy+545z=4845Q
69z-7y=45xy+54z+4521y
Z=mondmeg-X-nek-hogy-ronda
Szerintem ne keríts, majd lejátszák ezt egymás között. Az ő életük, oldják meg maguknak.
Sok olyan pár van ahol az az egyik félnek nem jött be a másik, de aztán megismerkedtek közelebbről, és rájöttek, hogy egymáshoz valók.
Szóval még semmi nincs veszve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!