Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jol kezeltem a helyzetet?
Sziasztok,
Tegnap mentem privat fogaszatra, nem taltam a helyet eloszor hogy hol van, kicsit tovabb is mentem ahol volt. Parkoloresznel/panelhazak/bokros/mondhatni nyugis resz. Lattam 1 lanyt parkoloban es mondom visszafordulok utbaigazitast kerni. Mikor mennek, akkor latom hogy a csaj (18-20 ev kozott lehetett) ultetett bokor sor es fa kozott pont kepet akart csinalni a vaginajarol (rovid farmernadrag persze rajta volt). Mikor megszolitottam, akkor azert kicsit megijedt/nagyon meglepodott, majdnem felugrott. Ilyen szituban soha nem volt reszem igy nem igazan tudtam hogy kezeljem,tehat inkabb ugy csinaltam mintha nem lattam volna semmit sem, amit csinalt.
Ő nem tudta hol a fogaszat ezert odahivta a nővérét is aki siman tudta merre van, oda setaltunk hogy megmutassa, hol talalhato,kb 1 perc lehetett az egesz, mikozben egyutt arra mentunk .Amikor ajtot megtalaltam akkor kis tavolsagbol ott alltak meg (gondolom meggyozodjenek sikerult megtalalnom) ekkor csak megkoszontem es elkoszontem toluk.
Szerintetek mondanom kellett volna valamit a csajnak? Valami poenos dolgot, hasonlo? Vagy jol kezeltem a helyzetet?
Akkor ne hidd el.
En is csak neztem, hogy wtf?!
Hát megkérdezhetted volna hogy sikerült a fotó, mikor teszi fel instára, mert likeolnád.
Nem tudom amúgy mit lehetne erre reagálni. Minek szólítod le ha látod, hogy elfoglalt?
Megis hogyan, ha nem talaltam? :D
Jeez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!