Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan csajról, aki haver az exeivel?

Figyelt kérdés

Nyitottan kezeli ezt, tehát nem sértődős, elfogadta ha valami nem működött de nincs harag. Viszont ez nektek visszataszító?

Nem én vagyok ez amúgy 😅 csak kíváncsi vagyok, mert nem tudok véleményt formálni erről. Maga a csaj azt mondja megérti ha ez valakit visszataszít, de gyerekes is.

2023. jún. 18. 18:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Csak olyannal találkoznék max pár évente társaságban akivel nem volt nagy szerelem. Csak inkább baráti érzések miatt jöttünk össze anno. Akivel nagy szerelem volt azzal sose találkoznék utána kettesben, max társaságban, minek, még ha el is múlt, minek találkozgatni. Viszont az utcán összefutni is ugyanaz, tehát mégiscsak pár szót érdemes beszélni néha, cseten, vagy valahogy, nem ez a teljes elkerülés mert ott mi van ha összefutnak valahol az exek. Jobb ha normálisan van kezelve eleve, ne kelljen attól rettegnie a pár másik felének hogy úristen csak össze ne fussanak véletlenül és akkor mi van ha meglátja. Az a legjobb he nincs hatás, nem szőnyeg alá van seperve hanem egyszerűen semleges.
2023. jún. 18. 20:37
 12/18 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok rosszban egyikkel sem, de nem is keressük egymást folyton. De tudom mik vannak velük, ritkán találkozunk is. Nincs ebben semmi. Az ember múltjának a része.
2023. jún. 18. 21:23
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
Hogy egy büdös r***c.
2023. jún. 18. 21:27
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
Huha megjelent itt pár csajszi akik az exükkel kúrogatnak, megy a lepontozás.. :D
2023. jún. 18. 21:56
 15/18 anonim ***** válasza:
14. Csak az egyik exemmel, a többit dobtam. Jóvanna, jó vele a szex:(((
2023. jún. 18. 21:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Felőlem, de legalább ne mondd hogy csak barát 🤣
2023. jún. 18. 22:00
 17/18 anonim ***** válasza:

16.

Hiába no, "k...ának áll a világ!" mondogatta haverom mindig, cinikus hangon.

2023. jún. 18. 22:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Legalább az aki kúrogat? Abban lenne irónia 🤣
2023. jún. 18. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!