Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátok többsége eltűnik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátok többsége eltűnik, ha párkapcsolata lesz?

Figyelt kérdés

Én ezt olyan szomorúnak tartom, felnőttként nem lehet normális barátságokat fenntartani? Már egy második (közelinek vélt) barátságom ér véget, mert a barátnőmnek párja lett. Harmincasok vagyunk, szóval nem a tini kategória, én már évek óta házas vagyok, gyerekem van, mégis kitartottam mellette, a baba mellett is szakítottam időt arra hogy 1-2 hetente beszéljünk vagy találkozzunk, meghallgattam a családi és társkeresési problémáit, próbáltam segíteni. Kb egy fél éve neki is párkapcsolata lett, és azóta le se bagóz engem. Eleinte kerestem, írtam neki, napokig nem válaszolt, ha hívtam találkozni, sosem ért rá. Eleinte mondogatta majd bemutatja a srácot, milyen jó lesz ha a párjaink is jól kijönnek egymással, stb, azóta se mutatta be. Most jutottam el odáig, hogy el kell engedni ez a barátságot.

Tényleg lehetetlen párkapcsolat mellett barátkozni?

2023. jún. 17. 17:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Sajnálom, ez nagyon rossz. Ha én lettem volna a barátnőd helyében, fenntartottam volna, bemutattam volna neked és férjednek újdonsült partneremet. Lehet, hogy az elején a rózsaszín ködben nem minden héten akarnék talizni, de pár hetente miért ne? Meg főleg, ha írnál, válaszolnék, akár minden nap chatelnék, még ha tali nem is fér bele. Szóval tényleg sajnálom, hogy így viselkedett a barátnőd, remélem, majd egyszer találsz olyan barátságot, aki úgy gondolkodik, mint te, a barátságról. És hát igen, főleg 30-on évesen ennyire se képes, ennyi esze legyen...
2023. jún. 17. 19:39
 12/17 anonim ***** válasza:
47%

3 barátom van. 2 férfi és egy nő. Ugyan úgy tartjuk a kapcsolatot és találkozunk is bőven.

Haverokból sok eltűnik...

2023. jún. 17. 19:42
 13/17 anonim ***** válasza:
97%

Sajnos ezért nincs egy baràtnöm sem màr.Pedig kedves vagyok érdeklödö sosem bàntottam meg öket de bepasiztak aztàn hirtelen a best friend helyett le lettem ejtve vagy fokozatosan lekoptatva.

Pedig de jò lenne ha volna egy jò baràtnöm de 34 évesen màr szinte lehetetlennek érzem talàlni.

2023. jún. 17. 20:14
 14/17 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem sokan sokat dolgoznak, fáradtak, kevés az idejük, és inkább a párjukkal programoznak, mint barátokkal. Hidd el, ha mindenki gazdag lenne, és szabadabban tudnánk beosztani az időnket, könnyebb lenne az élet.
2023. jún. 17. 21:22
 15/17 anonim ***** válasza:
66%

Akinek nem tűnnek el a barátai az levan pontozva 😅😅😅vicc.

Én is melózom...voltak plusz melóim is, gyerek, kutya, hobbi, párom és mégis szakítok időt a barátokra meg akire akarok...de ahhoz Nekik is rugalmasnak kell lenniük. Szerencsém is van, hogy olyan barátaim vannak, amilyenek.

2023. jún. 17. 22:54
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek, egyébként én nem pontoztam le senkit! :)

Amúgy higgyétek el, én is tudom milyen ha az embernek sok dolga van, ahogy írtam, harmincasok vagyunk, anno túlóráztam én is, most van egy 1,5 éves gyerekem, akivel és a párommal szeretnék minél több időt tölteni, arra is emlékszem milyen volt friss kapcsolatban lenni. Nem várom el hogy egymás nyakán lógjunk, csak hogy mondjuk havonta legalább egyszer legyen egy tartalmas beszélgetésünk személyesen vagy telefonon. Nem a veled mizu fajta pötyögés. Lehet ez nagy elvárás, de ha ennyi nem teljesül, szerintem az nem barátság, csak haveri kapcsolat, abból pedig van elég.

2023. jún. 18. 09:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem én tűnök el, hanem a barátok tünedeznek el inkább, vagy a kapcsolat hatására megváltoznak, féltékenyek lesznek, elkezdenek furkálni. Ezért nem tartok már fent ilyeneket.
2023. jún. 18. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!