Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok itt beszélgetni privát üzenetben másokkal?
Teljesen értelmetlen, max arra jó, hogy a begépelést lehet gyakorolni.
Egy -két privátnál több nincs, utána hópihe a napon lesz mindenki :)
Eddig egy ember volt,akivel írogattam, majd emaileztem és utána többször találkoztam is.Sem előtte, sem utána nem volt ilyen.
De aki azt írja,még azok sem jönnek elő a virtuális világból - ide jutottunk. És ez igaz sok emberi kapcsolatra :(
F
Általában nagyon rövid ideig, 1-1 témával kapcsolatban, de rendkívül ritka az, akivel 2-5 levélváltásnál továbbjut az ember. Kivételesen van 2 személy, akivel más plattformon beszélgetünk innen: az egyikkel (már) ritkán, a másikkal sűrűbben. Tali az egyikel véletlenül volt (ismeretlenül), de nem beszéltünk, a másikkal nem.
Azt "bírom", amikor valaki csak úgy röffent egy olyan mondatot-dolgot priviben, amit az általános feelületen is kiírhatna: az ilyeneket hanyagolom.
Gyakori, hogy hapsik írnak - vagy h*eséget, vagy barátkozós-, vagy nem túl szép stílusban -, amit hanyagolog szintén, mert én is hapsi vagyok.
9. Igen, én is ezt tapasztalom, sajnos nagyon sok esetben már az első néhány üzenetben benne van valamilyen módon az, hogy az illető szívesen telepedne rám. Jó ha egy évszámot tud rólam és a nememet, de ő már képtelen elszakadni tőlem. Sokszor egészen finom utalások formájában (ugye majd válaszolsz? Persze csak ha szeretnél, nem erőszakoskodok), én ezektől már rosszul kezdem érezni magam. Persze, ő nem erőszakoskodik, csak épp nyomás alá helyez. Nem, ezek nálam így nem működnek...
Szerencsére jó pár értelmes emberrel is futottam már össze, van, akivel személyes ismeretségig "fajult" a dolog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!