Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ma, így 2023ban éreztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ma, így 2023ban éreztek ellenállhatatlan vonzódást bármelyik iránt is..?

Figyelt kérdés

bmw-k

wellnessezés

brad pitt

Mindig ezek vannak felhozva amikor a nők sekélyességére hoznak példát a férfiak, viszont a helyzet az, hogy idejét sem tudom hogy mikor találkoztam olyan nővel, aki a pont a bmw-ktől alélt volna el, a wellnessezés lett volna az élete értelme, a kedvenc szabadidős elfoglaltsága, vagy brad pitt lett volna a zsánere.... Most én nem forgok a megfelelő körökben, vagy ezek tényleg 20 évvel ezelőtti sztereotipák??

2023. jún. 16. 15:28
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
83%
Én csak az üres mosogató, és szennyes tartó felé érzek vonzódást. 29/n
2023. jún. 16. 15:46
 12/35 anonim ***** válasza:
64%

Tudom, csak érted...😂

Kérdező, szállj már le a földre, nincs az, hogy azért nem kellesz, mert nem vagy Brad Pitt BMW-el, pénzzel. Azért nem kellesz, mert ostoba és nőgyűlölő vagy! Messze elkerülnek, vagy szoba állnak veled, de aztán hanyagolnak, mert látják, hogy beteg vagy.

2023. jún. 16. 15:46
 13/35 anonim ***** válasza:
72%
Wellnesselni pont szeretek, a másik kettő nem érdekel.
2023. jún. 16. 15:52
 14/35 anonim ***** válasza:
93%

Nem. Sosem èrtettem miért van sok nő elájulva brad pitttől, nekem sose tetszett. Nem valami magas, + arcra sem jó pasi. Abszolut nem az az igazán férfias kategória.

Az autók sem érdekelnek, nyilván lehet kényelmesebb mint a tömegközlekedés, de ugyanakkor veszélyesebb is az autóbalesetek miatt. Se a férjem se én nem tudunk vezetni, szóval nincs kocsink. Látványra max az ilyen nagy fekete / kék terepjárókat tartom szépnek, nem tudom azoknak milyen màrkája van, de az jól néz ki:)

Wellnessezés nem vonz, a büdös életben nem voltam, nem is szeretnék menni. Inkább jó könyveket veszek és szívesebben olvasok.

2023. jún. 16. 15:54
 15/35 anonim ***** válasza:
84%
#3, #4, most kezdtem a hétvégét. Kitöltöttem egy pohár rozét és elolvastam a válaszotokat. Úgy röhögök, hogy kiköptem a rozét a képernyőre :D hüllyék!!!!
2023. jún. 16. 16:07
 16/35 anonim ***** válasza:
88%

Én az audikat preferálom, ha a külcsín a lényeg, amúgy nem értek az autókhoz. A wellness évente egyszer kétszer egy közelebbi strand :D nem igénylek többet.

Brad Pitt pedig soha nem jött be, bár már eleve nem ő volt a szépségideál csúcsa, mire ez engem foglalkoztatni kezdett.

Szóval nem. De,alapvetően nem is ez a lényeg szerintem, mert, mind tudjuk, mire gondol, aki ezt a mesterhármast használja, így a példák elérik a kívánt hatást, tehát objektíven nézve jók.

2023. jún. 16. 16:10
 17/35 anonim ***** válasza:
94%

Fhuu, ez a Brad Pitt téma már az agyamra megy. Nem is èrtem, hogy lètezhet olyan nő, akinek egyáltalán egy picit is tetszik!?!?!

BMW: Nem köt le az autó téma, sosem néztem, hogy kinek milyen van.

Wellness: még nem voltam, nem is nagyon érdekel.

Nekem az a nagyon vonzó, amikor a férjem elmosogat és így 11 év után is hetente meglep virággal :)

2023. jún. 16. 16:11
 18/35 anonim ***** válasza:
88%
15-nekem is ez a tervem mara :-D
2023. jún. 16. 16:19
 19/35 anonim ***** válasza:
82%
#18, egészségedre!
2023. jún. 16. 16:25
 20/35 anonim ***** válasza:
88%

A szőkék nem tetszettek soha, és fiatalkoromban sokat volt BP szőke.

A wellness nekem úgy hangzik, mint egy fedett strand: tele emberekkel, dzsuvás vizzel, nem tudok egy jót kaksizni, mert nen itthon vagyok...

A BMW meg... nem értek a kocsikhoz. Nem tudom megkülönböztetni egy Auditól, és csak akkor tudom megmondani, mi egy autó márkája, ha leolvasom a hátsójáról. Utoljára kisgyerekként tudtam megkülönböztetni a Trabant, Polski, Skoda, Lada autókat, mert szemmel látszott a különbség.

És ami utoljára felizgatott autóban, az a nevelőapukám Ladájának a szélvédőjén felül az a zöld csík volt, elvileg a napsütés miatt? Hát attól kész voltam.

2023. jún. 16. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!