Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél több nőt akarok megdugni, lehet hogy párat meg is bántok. Én ettől szar ember vagyok?
39, azért a gyakoris """nőket""" ne vegyük már viszonyítási alapnak.
Ki tudja milyen nőstény malacok ülnek a képernyő előtt akik itt remegve lúzereznek. 😂
Szar is, meg gyenge jellem is.
Kevés cikibb és gázabb dolog van egy olyan férfinél, aki gyenge, akinek nincs önuralma, aki nem fegyelmezett, aki a világi javakak él, aki lelkileg nulla, szellemileg nulla, aki kegyetlen, érzéketlen, bunkó. Annyira szánalmas szerintem, az meg pláne, hogy ezt bárki is menőnek tartja.
Ezt szerintem max más pasik tarják menőnek, akkor el kell döntenetek, hogy ha úgyis minden más pasik lenyűgözésére csináltok, akkor miért nem egymást b-sszátok? Mert hogy a nőket nem kedvelitek és szeretitek az egyértelmű. Nyugodtan randizzatok egymással, de tényleg, sztem mindenki jobban járna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!