Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél több nőt akarok megdugni, lehet hogy párat meg is bántok. Én ettől szar ember vagyok?
30.
Ez így random nem működik egy anonim oldalon.
Én értelemszerűen olyan példákra gondoltam a korábbi hozzászólásaimban, amikor a két fél ismeri egymást, legalábbis erre enged következtetni, hogy lefeküdtek egymással. Onnantól viszont már "utol lehet érni" azt, aki tudatosan megalázta a nőt.
33.
Ajvé córesz! Ezer árbóc és Vitorla, ki árulta ezt el neked? yiiiikes.
#38 igen a boldog, elégedett emberekre jellemző, hogy a gyakorin nyavalyognak. Ja, mégsem.
Az istenítésről meg annyit, hogy megint ellentmondásba keveredtél saját magaddal. Mindig azt hangoztatjátok, hogy a nők csak azt a pasit veszik emberszámba, aki megtapossa őket. Akkor hogy is van ez?
A kérdező egy lúzer, aki tudja magáról, hogy egy lúzer. Nem fogom tudni bebizonyítani neki azt, hogy mégse az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!