Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha jobban megnéz magának egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jobban megnéz magának egy férfi akkor mit reagálsz általában?

Figyelt kérdés

Vagyis ha zavaróan úúúúgy néz.

Akkor csak simán tűröd vagy teszel rá megjegyzést? Vagy elmenekülsz?

Ha mondjuk rendszeresen, látványosan csinálja?

2023. jún. 13. 21:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%

Jav:

A húszéves, meg tini idióták meg még füvezni is behívnak

2023. jún. 13. 22:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tetszik a ferfi, akkor levegonek nezem, ugy teszek, mintha nem vennem eszre.

Mikor valaki tetszett, osszenezes volt, nem gatlastalan bamulas.

2023. jún. 13. 22:28
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én viszont nem bámulok senkit, észre sem veszem. Többször volt már, hogy valaki másnak tűnt fel, hogy engem bámulnak épp, nekem meg nem. Ha szólnak, vagy mégis meglátom valahogy, akkor is levegőnek nézem az illetőt, mivel nem ismerkedem már.
2023. jún. 13. 22:42
 14/20 anonim ***** válasza:
33%

Semmit sem reagálok, minek reagálnék? Elég sokszor utánam fordulnak, még mackó nadrágban is , de nem foglalkozok vele. Általában a férfiak a reagálás után is ugyanolyan pofátlanul bámulják tovább a nőket. A férfiak farok vezérelt ösztönlények, ez van.

18L

2023. jún. 14. 01:54
 15/20 anonim ***** válasza:
Semmit. Párkapcsolatom van 8 éve, nem érdekelnek más férfiak. Nem fogok belemenni ilyen játékokba, úgyhogy inkább úgy csinálok, mint aki észre se veszi, sőt ha lehet, akkor jobban kerülöm is onnantól kezdve azt a férfit, akin észre veszem, hogy akarna valamit. Aztán hogyha már elégszer lepattantak rólam a próbálkozásai, úgyis abbahagyja magától, mert akkor már neki lesz kellemetlen.
2023. jún. 14. 08:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, hadd nézzen.
2023. jún. 14. 09:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Jót tesz az egómnak, de viszonylag ritka.
2023. jún. 14. 12:42
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, jelentéktelen dolog.
2023. jún. 14. 14:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Én lehet hogy észre se venném amilyen android szoktam lenni.
2023. jún. 14. 22:43
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Felhúzom a szemöldököm, és amolyan "mi van, nem láttál még nőt?" arcot vágok, de ha nagyon bámul, akkor rá is kérdezek, mi a fszt néz.

Félreértés ne essék, én is végigmérek egy-egy nekem tetsző férfit, de NEM vetkőztetem le a tekintetemmel mert az iszonyú bunkóság.

2023. jún. 15. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!