Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen esetben mondod egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esetben mondod egy nőnek, hogy szép?

Figyelt kérdés

Két szemszögből kérdezem.

Milyen vagy te magad, ha ilyet mondasz (pl. unatkozol, kanos vagy, spontán jön...)?

Mit akarsz elérni a nőnél (semmit, mindent, ...)?

Avagy, azon a skálán, hogy minden hátsó szándék nélkül csak simán megmondod neki és mindent is akarsz tőle - hol helyezkedsz el.

2023. jún. 12. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Ha szeretnék lefeküdni vele.
2023. jún. 12. 20:24
 2/10 anonim ***** válasza:
34%

Nekem miota exem akarja visszakönyörögni magát azota jön ilyen bullshit dumákkal hogy szép a szemem meg szépszemű.

Jaa meg miota leoltottam hogy irritálnak a szexuális célzatu üzenetei mint a szexi szépségem vagy szexi gyönyörsűségem,(amit ugy ir hogy sexy🤦‍♀️)

Azota szépszemű vagyok:D

2023. jún. 12. 20:27
 3/10 anonim ***** válasza:
35%

2-es, dobjál már egy képet magadról, megmondom én, hogy nézel ki.

Remélem nem hisszed el ezt a sok marhaságot.

2023. jún. 12. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
Flort, arra kivancsi, hogy kaphato vagy-e ra. Ez leginkabb figyelemfelkeltes. A reakciodon mulik, hogy tovabblep, vagy sem.
2023. jún. 12. 21:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Attol függ kimondja.. ha egy nagy pofajú srác akkor megfektetni akar, ha egy normál atlagos beszédű vagy csendesebb akkor nincs hátsó szándéka .
2023. jún. 12. 22:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Én csak olyan esetben mondom, hogyha tetszik a lány és tényleg szépnek tartom. De ez még nem jelenti azt, hogy akarnék is tőle bármit.
2023. jún. 12. 23:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor szépnek tartom. Nem kell ezt túl bonyolulítani
2023. jún. 13. 06:49
 8/10 anonim ***** válasza:

3. Sima szőke félhosszu hajú nagyon vékony gogo táncos voltam csak azóta könyvelek. De az alak maradt.

Nem találok felhosszu szőke vékony nőt a googlen csak ezeket a husisabb idősebb barna nőket

[link]

2023. jún. 13. 13:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Folyt

[link]

Ezeknél vékonyabb vagyok. Nincs ekkora combom csípőm

De amúgy ami az egyik férfinek gyönyörű a másiknak nem az, meg aki szeret az megint más szemüvegen át néz.

A szépség valójában a másik emberből ered hogy milyen szemmel néz.

2023. jún. 13. 13:50
 10/10 anonim ***** válasza:
A szemelyisegedben es a lelkedben latja az igazi szepseget a test az csak egy plusz.
2023. jún. 13. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!