Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetben mondod egy nőnek, hogy szép?
Két szemszögből kérdezem.
Milyen vagy te magad, ha ilyet mondasz (pl. unatkozol, kanos vagy, spontán jön...)?
Mit akarsz elérni a nőnél (semmit, mindent, ...)?
Avagy, azon a skálán, hogy minden hátsó szándék nélkül csak simán megmondod neki és mindent is akarsz tőle - hol helyezkedsz el.
Nekem miota exem akarja visszakönyörögni magát azota jön ilyen bullshit dumákkal hogy szép a szemem meg szépszemű.
Jaa meg miota leoltottam hogy irritálnak a szexuális célzatu üzenetei mint a szexi szépségem vagy szexi gyönyörsűségem,(amit ugy ir hogy sexy🤦♀️)
Azota szépszemű vagyok:D
2-es, dobjál már egy képet magadról, megmondom én, hogy nézel ki.
Remélem nem hisszed el ezt a sok marhaságot.
3. Sima szőke félhosszu hajú nagyon vékony gogo táncos voltam csak azóta könyvelek. De az alak maradt.
Nem találok felhosszu szőke vékony nőt a googlen csak ezeket a husisabb idősebb barna nőket
Folyt
Ezeknél vékonyabb vagyok. Nincs ekkora combom csípőm
De amúgy ami az egyik férfinek gyönyörű a másiknak nem az, meg aki szeret az megint más szemüvegen át néz.
A szépség valójában a másik emberből ered hogy milyen szemmel néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!