Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál mit jelent, ha beszívezik egy nő ismerős képét facebookon?
Figyelt kérdés
Mi a különbség a like és a szív között?2023. jún. 12. 19:00
2/7 anonim válasza:
Imádlak d.gnálak itt vagyok en is beállok a sorba jelentkezem nálad én is
3/7 anonim válasza:
Semmi, manapság általában a jóbarátok szoktak beszivezni.
4/7 anonim válasza:
Szerintem többfélét jelenthet. Lehet kúrólájk is, de simán azt is, hogy kedveli a csajt, vagy a szokásosnál jobban sikerült a kép.
5/7 anonim válasza:
En ugy latszik komzervativ vagyok, mert nekem csak az jut eszembe, hogy meg akarja dugni. A legtobbszor ez is szokott a hatterben lenni.
6/7 anonim válasza:
Olyan pasit pl aki barát vagy haver én is szivezek néha...nem, nem akarok vele dugni.
7/7 anonim válasza:
En nem szaktam dugas jelnek venni a noktol .. mindenbe nem kell a szexualitast latni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!