Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Miért kell bonyolítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért kell bonyolítani a dolgokat? Kifejtem.

Figyelt kérdés

Természetesen tudom, hogy ez NEM minden férfire vonatkozik és, hogy ez akár nőkről is szólhatna, de mivel én nő vagyok ezért inkább azt látom, hogy férfiak csinálják ezt. Nevezetesen, hogy nem egyértelműek és bonyolítanak dolgokat. Mondanak valamit, de a viselkedésük nem ezt tükrözi vagy két ellentétes dolgot.

Saját sztori: van egy pasi akivel kavartam párszor, szexeltünk is. Egyik alkalommal azt mondta, hogy vágyik arra, hogy szeresse egy nő, de kifejezte, hogy nem rám gondolt. Én elmondtam (őszintén, mert így gondolom), hogy ez rendben van. Nem is vagyunk olyan viszonyban, hogy ez több lehessen, nem vagyunk se haverok, se barátok, nem köt össze semmi. Majd következő alkalommal szex után azt mondja, hogy nem akar kapcsolatot reméli én se. Mondtam, hogy nyugi nem (de ha akarnék se vele hisz nem ismerem). Erre elkezdett olyanokról beszélni, (de nem menve részletekbe) hogy problémás, sokat csalódott. Én rögtön arra gondoltam, hogy ez kamu és csak így akarja kifejezni, hogy ez nem lesz több. De én is elmondtam neki, hogy minden oké, nem gondolok bele többet. Majd meg akarta magyarázni, hogy látja, hogy én nem úgy gondolom ahogy mondom (??).

Elmeséltem ezt egy barátnőmnek. Ő se értette majd mesélte, hogy neki van egy haverja akivel hasonlóba vannak, de nekik azért van némi rendes ismeretségük, már a szex előtt is csináltak programokat párszor. Ez a nő se akar kapcsolatot, azt hitte világos, hogy ők is csak szexelnek meg néha együtt csinálnak valamit. Erre amikor elutazott, az a pasas is írta neki hogy majd írjon neki a lány és meséljen. Majd írt neki és erre egy napig meg se nézte, nem válaszolt semmi. Akkor minek írjon? Miért akarja, hogy írjon?

Nem azzal van a baj, ha egy pasi csak szexet akar egyszer vagy akár töbször, mert vannak nők (pl.:mi) akiknek szintén erre van igénye. A baj ott van, hogy a másik nem egyértelműen viselkedik, elkezd olyanokról beszélni amiről eleve szó sem volt vagy kamuzik amire SEMMI szükség.

Miért jó ez? Miért kell kifogásokat gyártani? Ha valami elég világos, hogy csak szex és ez jó a nőnek is, mi szükség van vagy a kamuzásra vagy arra, hogy ilyeneket mondjon valaki? Vagy arra, hogy írogasson neki a nő pláne ha nem nézi meg?

Nem állítom, hogy ez csak a férfiakra vonatkozik, ez csak az én tapasztalatom, nem általánosítani akarok, csak szeretném a viselkedést megérteni!

2023. jún. 12. 15:14
1 2 3 4
 31/31 NTBS ***** válasza:
62%
Miért fekszel le valakivel, aki iránt nem érzel semmit?
2023. jún. 16. 07:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!